Ana SayfaYaşamZihin Kullanma Kılavuzu

Zihin Kullanma Kılavuzu

Derin Kitap tarafından çıkan ve Dr. Rick Hanson ve Dr. Richard Mendius`un yazdığı Zihin Kullanma Kılavuzu isimli kitap Emre Akçaoğlu`nun çevirisiyle kitapçılarda.

Bu kitabı okurken, beyin bilimini öğrenecek ve daha mutlu olmanın, hayatınıza rahatlık ve sevgi katarak acıları azaltmanın pratik içsel yöntemlerini fark edeceksiniz. Üstelik çok kolay anlaşılan bir dil ve pratik uygulamalarla birlikte… Adeta Buddha’dan gelen bir davet gibi!
Rahat ve Uzun Bir Yolculuk İçin Zihin Kullanma Kılavuzu, bir Budist tapınağında verilen temel öğretiler ve sinirbilim alanındaki en yeni gelişmeleri bir arada sunuyor. 
Derin Kitap’dan çıkan bu rehber, Dr. Rich Hanson ve Dr. Richard Mendius’un uzun yıllara dayanan bilgi birikimlerini, gözlem ve araştırmalarını içermekte… Zihin Kullanma Kılavuzu, meditasyon eğitiminin temelinde yer alan farkındalık, sevgi ve kendi kendini kontrol gibi insanı özellikleri, nöropsikolojinin devrim niteliğindeki bulgularıyla ustalıkla birleştiriyor.
Zihni meşgul eden endişe, acı ve öfkeyi söküp atarak bu hislerin yerine sükunet, mutluluk ve neşeyi koyabilmek mümkün. Açık, anlaşılır ve ayakları yere basan Zihin Kullanma Kılavuzu, beynin hiç kullanılmayan potansiyelini harekete geçirmek için gündelik yaşamın akışı içerisinde uygulanabilecek teknikleri gösteriyor. Ve böylece, beynin bağlantılarını gözden geçirerek, uzun vadede, daha iyi ve huzurlu olmayı öğretiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI