Ana SayfaMücevherZen Diamond’la hayaline dokun

Zen Diamond’la hayaline dokun

Pırlantanın yalnızca “bir lüks objesi” değil, daha ulaşabilir bir ışıltı olması gerektiğine inanan ZEN Diamond, bu haftasonu pırlantanın kapılarını size sonuna kadar açıyor.

Bağdat Caddesi Mağazası gelin, stil danışmanları eşliğinde takın, takıştırın, eğlenin

Bu haftasonu, ister o günü paylaşmak istediğiniz kişi ile birlikte, ister yalnızca hayallerinizle birlikte ZEN Diamond Bağdat Caddesi Mağazası gelin, stil danışmanları eşliğinde takın, takıştırın, eğlenin.
Sezonun trendlerini imaj danışmanlarından dinleyebileceğiniz bu keyifli günde; vücut tipinize, renginize en çok uyan modelleri keşfedecek, pırlanta ile ilgili bilmek istediklerinizi sorup öğrenebileceksiniz.
Dilediğiniz mücevherlerle All Dergisi`nin objektifinin karşısına geçip poz vererek neşeli saatler geçireceğiniz bu etkinlik sonrasında, o güne özel küçük anınızı almayı unutmayın! Ayrılırken, hayalinizde kimin stilinde görünmek istediğinizi yazıp bırakırsanız, belki de daha sonra çekimi yapılacak hayal sizinki olabilir. Kendinizi bir anda hayalinizdeki stilde giyinmiş olarak All Dergisi’nin yeni sayısını süslerken görebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI