Ana SayfaModaZamansız Ve Güçlü: de’SOİ

Zamansız Ve Güçlü: de’SOİ

İlhamını günlük hayatımızda gördüğümüz yapıların, büyük kütle ve estetik görünümü bir arada uyum içerisinde barındırması ile oluşan güç ve güzellik hissinden alan de’SOİ’nin ilk koleksiyonu ‘’Denge’’ adını taşıyor.
 
Güçlü, özgür, kendi özgün tarzına sahip olan kadınları hedef kitlesi edinen de’SOİ, hem gece hem de gündüz kombinlerine eşlik edebilecek ve aynı zamanda rahatlıktan taviz vermeyen parçaların olduğu 2021-‘22 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile sezonun vazgeçilmezi olmaya aday.
Koleksiyonun bir kısmı, kullanılan dokulu kumaşlar ile şıklık hissinin daha yoğun olduğu aynı zamanda güçlü görünümüde destekleyen parçalar iken bir kısmı ise daha çok günlük hayata hitap eden, geometrik detayları ve hacimli görünümleri ile güç hissi uyandıran ve küçük dokunuşlar ile kolaylıkla şıklık kazanacak parçalardan oluşuyor.
 
Güçlü tasarımların yer aldığı bu koleksiyonda dikkatleri üzerinde toplayan elbiseler, insanın içini ısıtan montlar, hem spor hem şık hissettirecek ceket ve pantolon takımlar, göze çarpan crop yelekler, koleksiyonun dikkat çekici parçası arasında yer alan feminen çizgiler ile hazırlanan tulumlar bu koleksiyonu vazgeçilmez kılıyor. Koleksiyonda dayanıklılık, uyum, güç ve sakinlik hissi düşünülerek siyah, gri, yeşil ve taba renkleri tercih ediliyor.
 
Koleksiyondaki parçalar şık ve casual bir görünüm kazandıracak olan vegan deri kumaşları tercih eden de’SOİ, zamansız ve konforlu şıklık yaratmak amacı ile desteklenen ‘’Denge’’ koleksiyonu birbiriyle kolaylıkla eşleşebilen parçaları ile denge hissini uyandırırken her kullanım alanında konforlu bir şıklık yaratmayı hedefliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI