Ana SayfaModaZamansız Tasarımların Sahibi Ostara'nın İlk Koleksiyonu İle Tanışın

Zamansız Tasarımların Sahibi Ostara’nın İlk Koleksiyonu İle Tanışın

Ostara, her yıl Bahar ekinoksunun ilk ışıklarını alan bir Bahar tanrıçası anlamını taşıyor. Ekinoks gece ve gündüz arasındaki mükemmel denge ve eşit uzunluktaki an olması, bu denge zamanında karanlık ve aydınlık, maskülen ve feminen, iç ve dış dengeyi kurmasını sağlıyor. Ostara’nın felsefesi geçmişi geride bırakarak, yenilenme ve yeniden doğuşun güzelliğini ve tazeliğini getiren yeni bir benliğin başlangıcını temsil etme ruhunu benimsiyor.

Türk geleneğinin temel geometrik yapısı ve kültürel mirasından ilham alınarak hazırlanan çantalar, Ostara’nın ilk koleksiyonu ile kadınların vazgeçilmezi olmaya geliyor.

Klasik ve modern çizgileriyle Ostara‘nın zamansız çizgisini en zarif haliyle yansıtan koleksiyonda, geometrik hatlara sahip olan parçaların her biri ile şık olmayı sunarken, modada zamansızlığın önemini vurgulamak için tasarımlarında renk seçimi ve özenle tasarlanan zarif detaylarıyla fark yaratıyor.

Tercih edilen kırmızı, yeşil, sarı renkler, Ostara’nın tasarımlarında hayat buluyorken beyaz, siyah ve pudra gibi zamansız renkler ise kadınların vazgeçilmez klasik renk tercihleri arasında yer alıyor.

Eşsiz dengeli desenlerin hakim olduğu Ostara, dinamik renk kullanımı ile zamansız minimalist el çantaları ve aksesuarlarıyla kendine özgün ve cesur kadınları kendine çekiyor.

Koleksiyonun çeşitliliği kullanım şeklinize bağlı olarak bir tarz yaratacak, aynı zamanda kullanım kolaylığı günün karmaşasından çıkıp sizi hem gündelik hayata hem de gece şıklığına  adapte edecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI