Ana SayfaMücevherZamanın ruhu zamansızlıkla birleşti

Zamanın ruhu zamansızlıkla birleşti

Atasay’ın güncel moda ve trendleri takılar üzerinden yorumladığı markası “Belle Atasay”, 2010 Yaz koleksiyonunu tamamladı. Atasay zarafeti ve estetiğinin “sokaktan” taşan renklerle kusursuz uyumundan oluşan “Belle Atasay”ın yeni koleksiyonu kentli kadının şıklığını tamamlayıcı unsur olacak.  

“Belle Atasay”ın, 2010 yaz sezonunda trend yaratacak yeni tasarımları, kent hayatının ışıklı gecelerinin bitmeyen enerjisinden şehrin yoğun temposuna kadar pek çok olguyu zıtlıkların uyumu ile şık bir takıya dönüştürüyor. 

Atasay tasarım ekibinin modayı, şehri ve kadınları gözlemleyerek kusursuz bir işçilik ve Özlem Süer danışmanlığı ile tasarladığı “Belle Atasay 2010 Yaz Koleksiyonu” Motto, Comme ci- Comme Ça, e-motion ve Masterpiece olmak üzere birbirinden özel dört farklı konseptten oluşuyor. 

Motto: Şehir içi hatları

Ne istediğini bilen, iletişim gücü yüksek, kendinden emin, stil sahibi kadınların şehrin yoğun temposuna rağmen kendilerine zaman ayırmalarından alınan ilham, Gaudi üslubu mimariden esintiler taşıyan sıra dışı geometrik çizgiler ve aynı zamanda naturel bir hayatın insana kattığı enerjiyle birleştirildi. Motto, farklı dokuları ve stilleri aynı potada eritmesiyle şehrin çok renkliliğine göz kırpıyor. 

Comme ci- Comme ça: Enerjiyi takı olarak taşımak

Geçlik ateşinden sıçrayan bir kıvılcımın tutuşturduğu enerji, içine kentin ön plana çıkan mekanlarını, kahve molalarını, partileri, gece gezmelerini, kız kıza yapılan alışverişleri; kısacası hayattan ve şehirden keyif almayı da katarak Belle Atasay 2010 yaz koleksiyonu takılarında birleşti. Yaşama enerjileriyle zamanı peşlerinden koşturan trend takipçisi kadınlar Comme ci- Comme ça konseptiyle şıklıklarını taçlandıracaklar. 

e-motion: Aşkın –e hali

Modern zamanlara ait fütürist bir romantizm, internet ve onun blog, sosyal paylaşım siteleri gibi araçları sayesinde aşkın mekana bağlılığını hızla ortadan kaldırırken insanların beğeni ve alışkanlıklarını da yeniden tanımlıyor. Kendini ve hayatını güncellemekten korkmayan kadınların moderniteye bakış açılarının işlendiği Belle Atasay “e-motion” koleksiyonu, internetten alınan bir aşk mesajı kadar heyecan verici, sanal dünyanın her gün değişen fenomenleri kadar alışılmışın ötesinde…

 

Masterpiece: 80’s Vintages

Zamana meydan okuyan hatıralar, hatıraları canlı tutan objeler ve bu objelerin ruhlarına dokunan usta eller sayesinde ihtişamlı birer aksesuara dönüşmesi… Atasay Belle’den, herkesin mutlaka sahip olduğu güzel anıların asaletle yorumlanmasının mücevherat dünyasındaki izdüşümü: Masterpiece… Karakteristik özellikleri ve her devrin modası olması sebebiyle kadınların vazgeçilmezine dönüşen takıların Atasay farkıyla yeniden yaratılması sonucu ortaya çıkan lüks, zamansızlığın ne anlama geldiğini herkese öğretecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI