Ana SayfaModaZ Curations London Pop-Up

Z Curations London Pop-Up

2019’da pop- up mağaza konseptiyle kurulan, giyim, takı, aksesuvar ve ev dekorasyon ürünlerini aynı çatı altında buluşturan Z Curations, Londra’nın farklı bölgelerinde kısa dönemli mağazalar açıyor.  İngiltere pazarına açılmak isteyen Türk markalarını kendi açtığı mağazalarda ağırlıyor ya da işbirliği içinde olduğu farklı satış noktalarında yer almasını sağlıyor.   Türkiye’de üretilen ürünlerin İngiltere pazarına girişindeki sürecini de Türkiye’de faaliyet gösteren dış ticaret firması üzerinden yönetiyor. Pandemiden önce Londra’nın Chelsea, Islington, Mayfair, Covent Garden ve Greenwich bölgelerinde pop up projeleri gerçekleştiren Z Curations, The Shop by Z Curations mağazasıyla 15 Eylül’den beri Marylebone 35 Thayer Street’te. 


Fotoğraf: @lunamerdin

Z Curations Zeynep Küçükgüçlü ve Zeynep Ertan’ın ortak girişimi.  Ekip, pandemi sürecinin ilk yılını çok sıkı kurallarla geçiren İngiltere’nin ve tabii Londra sokaklarının eski günlerine döndüğünü belirtiyor. Bugüne kadar ki Pop-up tecrübelerini şu şekilde aktarıyor: “Büyük markaları ayrı tutarsak, müşteriler ya çok özel niş tasarımları ya da uygun fiyatlı trend ve kullanışlı ürünleri tercih ediyor. Lokallerin dışında Londra yerli yabancı turist popülasyonunun  çok yüksek olduğu bir yer. Biz de markalarımızı buna göre belirliyoruz. Farklı ama konsept içinde uyumlu çeşitli ve renkli parçaları bir araya getiriyoruz.

Hali hazırda online satışa yatırım yapan, ya da Londra’da mağazası olmayan markalara hem farklı ülkelerden gelen müşterilerle, hem de stilist ve fotoğrafçılarla, kendi gibi bağımsız marka ve tasarımcılarla buluştuğu, kendini tanıttığı, geri bildirim aldığı bir platform sunuyoruz.

Fotoğraf: @artisanbreeze

Bu projemizde yer alan markalardan bazıları;  tasarımlarında Mezopotamya medeniyetlerinin hikayelerinden ilham alan Luna Merdin, koleksiyonlarında zarafet ve dişiliğini mazereti olmadan gösteren modern kadınının zamansız bir peri masalındaki yaşayışını anlatan Bocan Couture, Anadolu’dan ilham alan el yapımı ipek dokumaları,  İznik Çinileri  ve Mardin telkarileri gibi eşsiz parçaları buluşturan Artisan Breeze ve Z Curations’ın ortaklarından Zeynep Ertan’ın girişimi olup üretimi Türkiye’de yapılan  Jan & Nova giyim markası.

www.zcurations.com

Instagram: @zcurationslondon

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI