Ana SayfaGüzellikYves Rocher Yeni Yıla Özel Megasale Kampanyası ile Çok Özel Fırsatlar Sunuyor

Yves Rocher Yeni Yıla Özel Megasale Kampanyası ile Çok Özel Fırsatlar Sunuyor

Yves Rocher’nin eşsiz mini saç maskeleri, doğa dostu konsantre duş jelleri, mavi kantaron çiçeği öz suyu içeren formülü ile Pur Bluet ürünleri, hassas ciltlere özel yatıştırıcı ve güçlendirici cilt bakım serisi Sensitive Camomille ve diğer tüm Yves Rocher ürünlerini deneyimlemenin tam zamanı!

 

YVES ROCHER MİNİ SAÇ MASKELERİ

Sağlıklı saçlara giden yolda Yves Rocher kendisi küçük ama etkisi büyük Mini Saç Maskeleri ile saçlarınızın ihtiyaç duyduğu tüm bakımı sağlıyor.

 
 

YVES ROCHER KONSANTRE DUŞ JELLERİ

Yves Rocher altı farklı esansta, doğa dostu konsantre duş jelleri ile ferah ve tazelenmiş bir cilt sunuyor. Ekonomik tüketim sağlayan doz ayarlı şişe başlığına sahip, 100ml’lik doğaya saygılı formülü ile konsantre duş jelleri, 400 ml’lik bir şişe ile denk sayıda kullanım imkânı sunuyor ve 40 banyo boyunca rahat ve taze hissettiriyor. Lavanta, Lotus Çiçeği, Nar, Vanilya, Mango ve Zeytinin doğal kokuları ile cildinize hoş ve tazeleyici bir etki bırakıyor, cildi nemlendiriyor ve narince temizleterek banyonuzu bir keyfe dönüştürüyor. Yves Rocher cildin pH değerine uyumlu, seyahat için ideal boya sahip doğa dostu konsantre duş jelleri ile canlı, taze ve rahatlamış bir cildin anahtarını sunuyor!
 

YVES ROCHER PUR BLEUET SERİSİ

Yves Rocher Pur Bleuet Serisi, La Gacilly’de bulunan ve Yves Rocer’nin kendi organik tarım sahalarında yetişen, rahatlatıcı ve yatıştırıcı özellikleriyle bilinen organik Mavi Kantaron çiçeği öz suyu içeren Pur Bleuet Ekspres Göz Makyaj Temizleyici ve Pur Bleuet-Şişkinlik ve Torbalanma Karşıtı Nemlendirici Göz Kremi ile göz bakımı için ürünlerini sunuyor.

 

YVES ROCHER SENSITIVE CAMOMILLE SERİSİ

Yves Rocher Bitkisel Laboratuvarları’ndan, hassas ciltlere özel yatıştırıcı ve güçlendirici yeni cilt bakım serisi Sensitive Camomille, La Gacilly’de yetişen organik papatyalardan elde edilen %100 bitkisel iki aktif ile geliştirilmiş özel formülü sayesinde arınmış, yatışmış ve beslenmiş bir cilt sunuyor.

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI