Ana SayfaYaşamYüzen sanat galerisi Casa Dell Arte 1

Yüzen sanat galerisi Casa Dell Arte 1

The Times tarafından “2010’da Gidilebilecek En İyi 100 Tatil Destinasyonu” arasında gösterilerek başarısını uluslararası platforma taşıyan Casa Dell’Arte oteli, 2007 yılında Büyükkuşoğlu Ailesi’nin hobisi olan sanatı, Bodrum Torba’nın güzellikleri ile birleştirmek üzere açıldı. Bu 3 yıl içinde, sadece Türkiye’den değil, dünyadan da birçok önemli sanat koleksiyonerinin ve seyahat aficionado’larının beğenisi topladı. Geçen sene, hemen yanı başındaki tesisi de “Casa Dell’Arte Village” olarak bünyesine katan Casa Dell’Arte oteli, bu alanda çocuklu aileleri ağırlarken, çeşitli sanat konseptli workshoplarıyla da sanatla iç içe tatil keyfini sunmaya devam ediyor. 

Tatil keyfini tüm ayrıcalıklarıyla benzersiz bir deneyime dönüştüren Casa Dell’Arte, otelde yaşattığı ayrıcalıkları teknelerine taşıyor. 2009 yazında, yüksek standarttaki hizmeti ve sanatla bezeli özel dizaynı ile Ege’nin mavi sularına açılan Casa Dell’Arte I, 2010 yazında da konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

28 metrelik dev gövdesi ve hepsi birbirinden lüks geniş 5 kamarası ile Casa Dell’Arte I, bir tekneden ziyade adeta yüzen bir otel… 

Casa Dell’Arte I teknesi, geniş güvertesi, konforlu güneşlenme alanları, güvertedeki özel yemek masası ve barbeküsü ile kişiye özel bir yelkenliden beklenen tüm imkânları ve ayrıcalıkları sunuyor. İç dizaynındaki lüks ayrıntılar ve özel sanat koleksiyonu ile konuklarına konforlu, rahat, ferah, ihtişamlı ve özellikle de kendilerini evlerinde gibi hissedebilecekleri bir ortam yaşatıyor.

Üç “double” ve iki adet de “twin yataklı” olmak üzere, toplamda 10 misafirlik, 5 kabinin bulunduğu teknede, kamaraların her biri otel odası konforunda ve büyüklüğünde. Tüm kamaralarda, duşa kabinli banyolar, geniş dolaplar, görsel eğlence sistemleri ve I-pod port bulunuyor.  

Klasik stilin, modern çizgiler ve ayrıcalıklı konforla buluştuğu Casa Dell’Arte I teknesinin hızı, yelkenle seyirde 7,5 knota iken, motorlu seyirde 11 knota ulaşıyor.

En ince ayrıntılara kadar tatil keyfini unutulmaz kılan Casa Dell’Arte I teknesi, deneyimli kaptanı, güler yüzlü ve donanımlı servis personeli ve tüm taleplere yanıt verecek, kişiye özel tatil danışmanı ile beş yıldızlı tatil anlayışını denizlere taşıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI