Ana SayfaGüzellikYüz Spreylerinin Cildinize Sağladığı 5 Fayda

Yüz Spreylerinin Cildinize Sağladığı 5 Fayda

1. Makyajınıza aydınlık bir görünüm verir.
Fondöten, BB veya CC krem uygulamadan önce yüz spreyinizi uygulayın. Kurumasını bekledikten sonra ürünlerinizi uygulayın. Sağladığı nemli etki aydınlık ve canlı bir görünüm verirken, ürünlerin cildinize de daha kolay oturmasını sağlar.

2. Nem kaybı yaratan ortamlarda cildinizdeki gerginliği alır.
Uzun süreli uçak seyahatleri ya da klimalı iş ortamları cildinizdeki nemi olumsuz etkiler. Bu da gerginliklere yol açar. Bunu ortadan kaldırmak için yüzünüze biraz yüz spreyi sıkmanız yeterli.

3. Nemi hapseder.
Nemlendiricinizi uyguladıktan sonra, bir miktar yüz spreyi püskürtün ve ardından güneş koruyucunuzu uygulayın. Bu nemi hapsetmeye yardımcı olur.

4. Makyaj ürünlerinde renk yoğunluğu verir.
Hazırsanız sizinle pek çok makyaj artistinin uyguladığı bir ipucunu paylaşmak istiyoruz: Makyaj artistleri makyaj fırçalarına ve süngerlerine yüz spreylerinden sıkıyorlar. Böylece makyaj çok daha kolay ve doğal bir biçimde tene karışırken renk pigmentinde de yoğunluk yaratılıyor.

5. Makyaj tazeler.
Günün koşuşturmacasında aynayla göz göze geldiğinizde soluk bir cilt ile mi karşılaşıyorsunuz? Makyajınız cansız bir görünüme mi geçmiş oluyor? Bunun için endişe etmeyin. Yüz spreyleri bu anlar için var. Spreyinizi uygulayın, gerekiyorsa pudra, allık gibi ürünlerinizi uygulama sonrası tazeleyebilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI