Ana SayfaYemekYılbaşını Akşamını Sevdiklerinizle Nişantaşı Bono’da Kutlayın

Yılbaşını Akşamını Sevdiklerinizle Nişantaşı Bono’da Kutlayın

Soğuk başlangıçlarda Humus, Muhammara & Tarhana Cipsi, Zeytinyağlı Gelin Sarma, Izgara Salatalık Kuru Cacık yer alıyor. Ardından ara sıcaklarda Tokat Asma Yaprağında Ezine Peyniri & Sumaklı Bal, Edirne Tava Ciğeri & Soğan Turşusu, Ege Otlu Mücver&İsli Yoğurt, Trüflü Trabzon Yağlısı Pide servis ediliyor. Ana yemekte ise yılbaşı sofralarının geleneksel lezzeti Hindi But Şis & Kestaneli İç Pilav ve bir The Bono spesiyali Baharatlı Dana Gulaş & Basmati Pilav bulunuyor.  Nihayetinde tatlı son Tahinli Bozkır Çıtır Kabak tatlısı.
Saatler Tam Gece Yarısını Gösterdiğinde Şampanyalar Bono’dan…
 
Saat 20:00’de sıcak şarap eşliğinde başlayan karşılama saat 02:00’de zencefilli balkabağı çorbası ikramı ile tamamlanıyor. 80’ler ve 90’ların unutulmaz müzikleri ve sürpriz gösteriler ise gecenizi daha da keyiflendiriyor. Sevdiklerinizle birlikte geri sayımı yapıp 2024’ü karşıladığınız dakikalarda ise şampanya Bono’nun ikramı. Yılbaşı’na özel hazırlanan mönüde limitsiz yerli ve yabancı içecekler ve The Bono imza kokteylleri de dahil.
 
Yılbaşına özel hazırlanan bu zengin mönünün fiyatı ise kişi başı sadece 1.350 TL + % 10 servis ücreti.
 
Açık şef tezgahı olarak tasarlanan THE BONO mutfağında kültürel ve tarihsel geleneklerden beslenerek, modern bakış açısı ile reçete edilen ve sunulan, sürekli yenilenen Anadolu lezzetleri günlük olarak hazırlanır. MODERN ANADOLU MUTFAĞI KAV & BAR konseptinde hizmet veren THE BONO yeni yılı da sizlerle beraber karşılıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI