Ana SayfaMücevherYeni Yılda Sevdiklerine Pandora Hediye Et

Yeni Yılda Sevdiklerine Pandora Hediye Et

Bu yıl sevdiklerimizle birlikte olmayı, onlara bizim için ne kadar önemli olduklarını anlatan hediyeler ile kutluyoruz.  Yeni yıl heyecanına ışıltılı bir dokunuş için, Pandora Moments ve Pandora Timeless koleksiyonlarının zarif ve ilham verici mücevherleri ile sevgini göster!
 
YENİ YIL IŞILTISI TÜM YIL SENİNLE
Modern tasarımları ve ışıltılı taşları ile Pandora Timeless koleksiyonu, yeni yılı kutlarken sevdiklerine kendilerini özel hissettirecek hediye seçenekleri sunuyor. Yenilikçi tasarımların, mavi, yeşil ve pembe taşların en canlı tonlarının bir arada olduğu Pandora Timeless koleksiyonu klasik ve zarif dokunuşları bir araya getiriyor. 
 
Işıltılı Yuvarlak ve Kare Sallantılı Küpe ile Yüksek Taşlı Işıltılı Klips tepeden tırnağa göz alırken, Işıltılı Büyük Taşlı Kolye, Yüzük ve Küpeler ise mavi ve gümüşün birlikteliği ile sade ve şık bir tasarıma sahip. Üç Taşlı Vintage Yüzükler ise koleksiyonun ikonik mücevherklerinden.
Klasikten vazgeçemeyenler için ise Işıltılı Kalp Bilezik ve Işıltılı Pavé Tenis Bileklikleri mükemmel birer hediye alternatifi. Pandora Timeless koleksiyonu, yılbaşı ruhunu en iyi şekilde yansıtan tasarımları ile sevdiklerinle doyasıya bir kutlama keyfi yaşatıyor.
 
Bu yıl da kendini ve sevdiklerini, sizi en iyi anlatan Pandora mücevherleri ile mutlu et, yeni yıl heyecanını tüm yıl üzerinde taşı!
 
SEVDİKLERİNE YILDIZLARI HEDİYE ET
Gökyüzünün büyüleyiciliğinden ilham alan Pandora Moments koleksiyonu beklenmedik ve özgün dokunuşlar ile yeni yıl kutlamalarının daha da parlamasını sağlayacak…
 
Yıldız detaylarının bulunduğu hediye setleri, umutların, hayallerin ve özel buluşmaların büyüsünü temsil ederken, koleksiyona eklenen yepyeni klipsler ve güvenlik zincirleri bilekliklerine ışıltı katan favori mücevherlerin haline gelecek. El işçiliği ile tamamlanan Yıldızlar ve Galaksi Klips ve Yıldızlar ve Galaksi Güvenlik Zinciri yılbaşı gecesinin en göz alıcı detayları olmaya aday. 
 
İster kendini şımart, ister sevdiğin birine hediye et; Pandora Moments koleksiyonu ile yeni yılda gökyüzünün büyüsüne kapılmaya hazır ol!
 
 #MomentsWithPandora
#PandoraTimeless
 
Pandora’dan Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Önemli Adımlar
 
– Pandora, 2025 itibarıyla %100 geri dönüştürülmüş metallere yönelerek karbon ayak izi, su kullanımı ve diğ­er olumsuz çevresel etkileri azaltmayı ve tedarik zincirinin tüm aşamalarında, mağazalarda ve ofislerde karbon emisyonunu sıfıra düşürmeyi hedefliyor. Üretim merkezlerinde %100 yenilenebilir enerjiye geçen şirket, mücevher üretiminde kullanılan metalleri 2025 yılında tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden elde edecek.
– Pandora, sürdürülebilir metal kullanımında bir adım daha atarak, 2021 yılının başında İngiltere’de tamamen laboratuvar ürünü elmaslardan oluşan “Pandora Brilliance” koleksiyonunu çıkardı. Bu koleksiyonla birlikte Pandora, mücevherlerinde laboratuvar yapımı elmas kullanmaya başlamış olacak.
– Sürdürülebilirlik çerçevesinde, Birleşmiş Milletler İş Dünyası ve İnsan Haklarına Dair Rehber İlkelerini göz önünde bulundurarak, insan haklarına saygılı, kapsayıcı ve çeşitliliğin ön planda tutulduğu bir şirket kültürünü benimsiyor.
– UNICEF iş birliği ile 1 milyondan fazla çocuğa ve gence ulaşarak kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini öğrenmelerini ve gelecekte iş bulabilmelerini sağlamak için çalışıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI