Ana SayfaSağlıkYeni Yılda Fit Kalmanın 8 Yolu

Yeni Yılda Fit Kalmanın 8 Yolu

Akıllı Karbonhidrattan Korkmayın
Doğru porsiyonda, doğru karbonhidrat tercihleri ile metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Üretken, mutlu ve sağlıklı olacağınız bir yıl geçirmek için akıllı karbonhidratlar olan, tam tahıllar, baklagiller, meyve ve sebzeleri beslenme programına ekleyebilirsiniz.
 
Tek Tip Beslenme Modelinden Uzak Durun
Hızlı sonuç almayı vadeden popüler, hatalı diyetlerden kurtulun. Sürdürülebilirliği olmayan bu listeleri bir kenara bırakmanın tam zamanı. Her besin grubundan faydalanabileceğiniz ,yeterli ve dengeli bir beslenme biçimini benimseyebilirsiniz.
 
Nefes Almayı Unutmayın
Doğru bir şekilde nefes almak organların düzenli ve metabolizmanın doğru çalışmasını sağlar. Tüm bunların düzenli olması ise sağlıklı ve fit bir bedene sahip olmanızı kolaylaştıracaktır.
 
Süt ve Süt Ürünlerini Tüketmeye Özen Gösterin
Günde yaklaşık üç porsiyon yağsız süt ve süt ürünü tüketerek kalsiyum alımına destek olabilirsiniz. Böylece aldığınız kalsiyum ile vücudunuz daha sağlıklı ve fit görünecektir.
 
Tartı İle Aranıza Mesafe Koyun
Sık tartılma alışkanlığı bireylerin diyet motivasyonun düşürüp, kilo verme sürecini yavaşlatabilir. Bu motivasyon düşüklüğü vücudunun stresliyken salgıladığı kortizol hormonu salınımını tetikler. Haftada bir gün, sabah aç karnına, tuvalete çıktıktan sonra, çıplak veya her seferinde aynı kıyafetle tartılmanız doğru sonucu alabilmeniz için yeterli olacaktır.
 
Kendinize Gerçekçi Hedefler Koyun
Diyet süreci kendi bedeninizi yeniden keşfettiğiniz bir yolculuk, bu yolculuğun en büyük yol arkadaşı ise farkındalık ve gerçekçi hedefler. Başardıklarınızın farkına varın ve kendinizi kimseyle kıyaslamadan gerçekçi hedeflere odaklanın.
 
Bedenine ve Metabolizmananıza İyi Bakın
Bugüne kadar uyguladığınız, sürdürülebilir olmayan, metabolizmanıza zarar veren diyetleri bir kenara bırakın. Bedeninizin sesine kulak verin ve sağlıklı yöntemlerle formda kalmak için size özel planlanmamış, bedeninizin sesine kulak vermeyen diyet programlarını uygulamaktan vazgeçin.
 
Bağırsak Floranızı Güçlendirin ve Koruyun
Bağırsak floranızı güçlendirmeniz, uyguladığınız diğer tüm kuralların işe yaramasını sağlar. Hayatınıza probiyotik beslenmeyi ve gerekiyorsa diyetisyeninizin görüşlerini dahil etmeyi unutmayın. Güçlü floranın mutlu bir yaşamın olmazsa olmazı olduğunu unutmayın.
 
 

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI