Ana SayfaMücevherYeni Yılda da Tarzından Vazgeçmeyenlerin Tercihi Piano Jewellery

Yeni Yılda da Tarzından Vazgeçmeyenlerin Tercihi Piano Jewellery

“Senin bir tarzın var” mottosuyla geleneksel tasarımları, kendine has modern, dinamik ve genç üslubuyla kusursuzca yorumlayan Piano Jewellery, birbirinden özel, eşsiz ve zamansız tasarım mücevherleriyle yeni yıla merhaba diyor.  

 

Mavi pırlantanın büyüsü yeni yılda üzerinizde olsun!

Kurulduğu ilk günden beri kendi moda çizgisini oluşturan Piano Jewellery, yeni yılın en özel hediyesini arayanlara binlerce alternatif sunuyor. Pırlantada klasiğin dışına çıkmak isteyenleri mavinin huzurlu dünyasına çekerek cezbeden mavi pırlanta, Piano’nun eşsiz tasarımlarıyla bambaşka bir zarafete bürünüyor. Mavi pırlantanın büyülü duruşunu benzersiz tasarımlarla birleştiren Piano, ulaşılabilir ve kombinlenebilir mücevherleriyle fark yaratıyor. Mavi pırlantalı yüzük, küpe, kolye ve bilekliklerin büyüsü yeni yılda sevdiklerinizin üzerinde olsun isterseniz, Piano’nun mavi pırlanta koleksiyonuna mutlaka göz atın! 

 

Teninde baş harfini taşısın

Minimal, bir o kadar gösterişli tasarımlarını zamansız çizgilerle harmanlayan Piano’nun eşsiz tasarımları, tenlerde hayat buluyor. Çağın ruhuna değerli işçiliğini yansıtan Piano Jewellery’nin kişiselleştirilmiş mücevherleri tam size göre. Sevdikleriniz kendi baş harflerini üzerlerinde taşısın diye harfli yüzük ve kolyeleri tercih edebilir, yeni yılda kişiselleştirdiğiniz hediyenizle fark yaratabilirsiniz.

 

Göz kamaştıran mineli yüzükler

Yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler, zincirler ve piercingler… Piano’nun binlerce ürün seçeneği arasında aradığınız hediye belki de son yılların en popüler kadın takılarından olan mineli yüzüklerdir. Her türlü kıyafet kombiniyle birlikte rahatlıkla kullanabilen mineli yüzükler yüzlerce yıldır Anadolu coğrafyasında büyük bir ustalıkla işlenen ve dövülmüş cam kırıklarının fırınlanmasıyla elde edilen mine taşlarıyla hayat buluyor. Canlı renk çeşitleriyle göz kamaştıran bu zarif ve etkileyici taş, turkuaz, mavi, yeşil, pembe, kırmızı gibi seçenekleriyle Piano Jewellery’de mücevhere dönüşüyor. Rengarenk mineli yüzükleri birbirleriyle kombinleyerek en tarz yılbaşı hediyesini oluşturabilirsiniz.

 

Farklı ve sıra dışı bir hediye: Piercing 

Günümüzde bir yaşam tarzı haline gelen piercing farklı ve sıra dışı hediye arayışında olanlar için göz alıcı modelleriyle Piano’nun alternatifleri arasında yerini alıyor. Sektörde birçok ilke imza atan Piano Jewellery, luxury piercing modelleriyle alışagelmişin dışına çıkarak piercing’i pırlanta ve altınla tasarlıyor. Ünlülerin vazgeçilmez aksesuarlarından olan piercing modelleri arasında, top göbek, tek taş, sallantılı notalı halka, iki taşlı altın göbek, damla sallantılı pırlanta, patili ve harfli pırlanta gibi seçenekleri Piano’da bulmak mümkün. Yeni yılın en sıra dışı hediyesine imza atmak isteyenler için Piano’nun piercing koleksiyonu harika bir seçim.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI