Ana SayfaGüzellikYeni Yıla Girerken Cildinize Hak Ettiği Bakımı CeraVe ile Verin!

Yeni Yıla Girerken Cildinize Hak Ettiği Bakımı CeraVe ile Verin!

 Tüm yılın yorgunluğu uzman bir cilt bakım rutiniyle rahatça atılıyor. CeraVe’nin Köpüren Temizleyicisi cildi derinlemesine arındırırken cildin koruyucu bariyerine zarar vermiyor. CeraVe Nemlendirici Krem ise kuruyan ve yıpranan ciltleri nemlendiriyor, cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. CeraVe ile yeni yıla sağlıkla ışıldayan cildinizle girmeye hazırsınız!

CeraVe Köpüren Temizleyici ile yeni yılda da taze bir cilt sizinle!
CeraVe Köpüren Temizleyici, normal ve yağlıya dönük ciltlerin ihtiyacı olan doğal tazelik hissini sağlıyor. İçeriğindeki cilt için gerekli 3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit ile cildin koruyucu bariyerine zarar vermiyor. Köpüren jel kıvamındaki formülü sayesinde cildi fazla yağdan ve kirden arındırıyor, derinlemesine temizliyor. Cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı oluyor. Hem yüz hem vücut için kullanıma uygun olan köpüren temizleyici, parfüm içermeyen formülü ile hassas ciltlerde de etkili oluyor. Yeni yıla girerken temiz ve sağlıklı bir cilt için CeraVe Köpüren Temizleyici, arınmış bir cildin sırrını veriyor.

CeraVe Nemlendirici Krem ile cildiniz yeni yılda nemli ve yumuşacık
Kuru ve çok kuru cilt tiplerine uygun CeraVe Nemlendirici Krem; ihtiyacı olan nemi cilde geri kazandırıyor. Dermatologlar* ile geliştirilen özel formülü, cilt için gerekli 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriyor. Cildi derinlemesine nemlendirerek, cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. Çok fazlı yapıya sahip Kontrollü Salınım Teknolojisi, aktif bileşenlerin uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlıyor, bu sayede nemlendirme etkisi ciltte 24 saat** boyunca sürüyor.

CeraVe Nemlendirici Kremin yoğun kıvamlı krem dokusu, ciltte yağlı bir his bırakmadan kolayca emiliyor. Yüz ve vücut kullanımına uygun olan ve parfüm içermeyen formülü ile her yaştan hassas ve kurumuş ciltlere onarıcı bir nemlendirme etkisi sunuyor. CeraVe Nemlendirici Krem; daha yumuşak bir cilt sağlarken, çok kuru cilt görünümünün azalmasına da destek oluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI