Ana SayfaModaYeni Yıl Işıltısı İLVİ

Yeni Yıl Işıltısı İLVİ

Yeni yıl şıklığınız İLVİ’nin, elegan ve lüks çizgileri ile gözleri üzerinize çeksin!
Şık ve rahat tasarımlarıyla kombinlerinizi tamamlayan, yüksek doz konforuyla şıklığı yakalamanızı sağlayan İLVİ ile Yeni Yıl akşamında da parlayan siz olun.  Ayrıca, şıklığı yaşam tarzı haline getirmiş sevdiklerinizi bu yılbaşında da mutlu etmeye ne dersiniz? Yeni yılda sevdiklerinizi İLVİ’nin daha güçlü, özel ve rahat hissettiren tasarımları ile şımartın!
 
Şık bir ayakkabı, çanta, deri ceket! Işıldamaktan ve iddianızı ortaya koymaktan korkmayın. İLVİ şıklığınızla unutulmaz geceye imzanızı atın. Tutkudan ilham alan İLVİ, yeni yıl akşamında da şık ve göz alıcı adımlarla ilerlemenizi sağlıyor. Yeni yıl gecesinde de şık ve göz alıcı adımlara eşlik edecek, konforlu ve lüks çizgileri ile İLVİ, ayakkabı, çanta ve deri ceketler tasarımları ile stilinize çarpıcı bir son dokunuş yapmanızı sağlayacak.
 
İçinizi ısıtan dokunuşları ve şıklığı ile İLVİ, koleksiyonunda yer alan bot, çizme, stiletto ve birbirinden zamansız tasarımlarıyla nabzınızı hızlandırarak heyecan ve stil dolu adımlar sunarken, yılbaşında sevdiklerine yıllar boyu hatırlanacak, özel bir armağan almak isteyenler için de birbirinden farklı ayakkabı, çanta ve deri ceket tasarımları ile şık ve zarif hediye alternatifleri sunuyor.
 
Yüksek doz konforuyla ne stilinden ne de rahatından ödün vermeyenlerin favorisi İLVİ, elagan ve lüks çizgileri ile yeni yıl akşamında da hem ayakları sıcak tutacak hem de şıklığınızdan ödün vermememizi sağlayacak. Zarif olduğu kadar konfor da sunan topuklu botlar, boy boy çizmeler, stiletolar, spor ayakkabılar, çantalar ve deri ceketler bu özel gecede de İLVİ ile her anınıza eşlik ediyor.
 
Yeni Yıl’ın tüm heyecanını sevdiklerinle birlikte İLVİ ile yaşa!
 
Sezon koleksiyonlarına göre tasarlanan el yapımı, hakiki deri tasarımlarla, en titiz ellerden geçerek moda dünyası ile buluşan İLVİ ile modayı hisset!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI