Ana SayfaSağlıkYeni NESFIT® Ruby ile Güne Besleyici Bir Başlangıç Yapın

Yeni NESFIT® Ruby ile Güne Besleyici Bir Başlangıç Yapın

NESFIT®, ürün portföyünü yeni lezzetlerle genişletiyor. NESFIT®’in güne besleyici bir başlangıç yapmak isteyenlere sunduğu NESFIT® Ruby Çikolatalı Kahvaltılık Gevrek, ruby çikolatanın lezzetini NESFIT® Kahvaltılık Gevrek’in besleyici içeriğiyle birleştiriyor.

İçinde yulaf ve b vitaminleri bulunan tam tahıllı NESFIT® Ruby Çikolatalı Kahvaltılık Gevrek, iyi ve dengeli beslenmenin aynı zamanda lezzetli olabileceğini gösteriyor. Sınırlı sayıda üretilen ve NESFIT® tutkunlarıyla buluşmak için raflarda yerini alan NESFIT® Ruby Çikolatalı Kahvaltılık Gevrek, NESFIT® Kahvaltılık Gevrekler ile Ruby çikolatasının lezzetli ve eşsiz uyumunu sunuyor.

Tüketiciler pembe kurdeleye destek paketleriyle projeye destek oluyor
Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında NESFIT’in özel paketleriyle kadınlar, meme sağlığı konusunda bilinçleniyor! “Pembe Kurdele” hareketi kapsamında Türkiye’de 7 yıldır meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için çalışmalar yürüten ve kadınların hayatında önemli değişimler yaratmayı hedefleyen NESFIT ve MEMEDER “Kontrol Sende” projesiyle bu yıl 10.000 kadına ulaşmayı amaçlıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI