Ana SayfaGüzellikYeni Marc Jacobs Perfect Intense ile Olduğunuz Gibi Mükemmelsiniz

Yeni Marc Jacobs Perfect Intense ile Olduğunuz Gibi Mükemmelsiniz

MARC JACOBS PERFECT INTENSE

Güçlü, cesur, altın ışıltılarıyla parıldayan, hayat dolu, beklenmedik çiçeksi odunsu kokusu ile her an mükemmel hissettiren bir parfüm. Gerçek olmanın, cesur olmanın ve her halinle mükemmel olmanın güzelliğini kutlayın!

Bu parfüm Marc Jacobs’ın mantrasından ilham alıyor: “Tam da olduğum gibiyim, mükemmelim.” Ayni zamanda Marc Jacobs’ın bileğinde bulunan “Perfect” dövmesini de simgeliyor. Marc Jacobs “Kendime baktığımda, daha güçlü olabilirdim ya da daha iyi olabilirdim diye düşündüğümde bana şunu hatırlatması için bu dövmeyi yaptırdım

Marc Jacobs’ın dövmesi gibi, MARC JACOBS PERFECT INTENSE kişinin kendini kabul edip kucaklaması ile ilgili. Karşıtlıkların renkli hikayesi. Kampanya, koku ve dizaynı ile tamamen Marc Jacobs stili.

MARC JACOBS PERFECT INTENSE; canlandırıcı nergis özü, duyusal gece açan yasemin, kavrulmuş tatlı badem notası ve kadifemsi sandal ağacı bitişli ile içinizi ısıtacak çiçeksi bir koku sunuyor. Kıdemli Parfümör Domitille Michalon-Bertier tarafından yaratılan koku oldukça yoğun, çarpıcı çiçeksi ve ipeksi odunsu notalardan oluşan alışılmadık bir harmoni sunuyor ve her an mükemmel hissettiren bir parfüm olarak karşımıza çıkıyor.

Tepe notasında kavrulmuş bademin aroması, kalbinde ise; nergis ve yaseminin çarpıcı bir şekilde açığa çıkması, sandal agacı ve kaşmeranın yarattığı kadifemsi bitiş ile MARC JACOBS PERFECT INTENSE, tam da olması gerektiği gibi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI