Ana SayfaYazarlarYeni Kobo Clara 2E İle Sürdürülebilir Okuma Ve Dinleme Keyfi

Yeni Kobo Clara 2E İle Sürdürülebilir Okuma Ve Dinleme Keyfi

Su geçirmeyen, daha fazla depolama alanına sahip ve Bluetooth® kablosuz teknolojisi içeren yeni Kobo Clara 2E, Kobo e-kitap okuyucuların ana distribütörü olan D&R mağazaları ve online’da kitapseverlerle Ekim ayında buluşuyor.
                                                                                                
Teknoloji seven kitap tutkunlarının vazgeçilmezi olacak yeni Kobo Clara 2E, kitap okuma ve dinleme zevkini bir üst seviyeye taşıyarak okuyuculara çevre bilincine sahip bir yol sağlıyor. Okuma hayatını daha iyi hale getirme konusunda önemli bir adım atan Kobo Clara 2E, yüzde 10’u okyanusa bağlı plastik olmak üzere, yüzde 85’ten fazla geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış bir dış yüzeye sahip ve Bluetooth® kablosuz teknolojisini içeriyor. Aynı zamanda su geçirmeyen özelliğiyle kitap okuma ve dinleme keyfini ikiye katlıyor.
Çevre dostu e-kitap okuyucu
Kobo, çevre bilincini ön plana alarak geliştirdiği yeni ürünü Kobo Clara 2E’yi okuyucusuyla buluşturuyor. Okyasnusa bağlı plastik ve geri dönüştürülmüş plastikten yapılan ilk e-kitap okuyucusu olan Kobo Clara 2E, kitap tutkunlarına gece geç saatlerde daha fazla okumaya olanak tanıyan Koyu Mod ve mavi ışık azaltma özellikli ComfortLight PRO ile yükseltilmiş 6” HD E Ink Carta 1200 parlamayan ekran sunuyor. Haftalarca pil ömrü* ve 16 GB depolama alanıyla tamamlanan Kobo Clara 2E, tüm e-kitap ve Kobo Sesli Kitap kitaplıklarını barındırıyor ve Bluetooth® kablosuz teknolojisi ile öne çıkıyor. Kobo’nun özel olarak tasarlanmış ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış koruyucu kılıfları da Siyah, Derin Okyanus Mavisi, Mercan Kayalığı Turuncusu ve Deniz Camı Yeşili renkleriyle dikkat çekiyor.
 
Sürdürülebilir okuma zevki
Kobo Clara 2E’nin dış yüzeyinin yüzde 85’ten fazlası geri dönüştürülmüş plastikten oluşuyor. ABD Çevre Koruma Ajansı’na** göre, 10 plastik şişenin geri dönüştürülmesi, bir dizüstü bilgisayarı 25 saatten fazla çalıştırmaya yetecek kadar enerji tasarrufu sağlıyor. Kobo Clara 2E’nin kaydettiği ilerleme yalnızca cihazla sınırlı kalmıyor, aynı zamanda mıknatıssız ve FSC sertifikalı geri dönüştürülmüş kağıttan yapılmış ambalajıyla da çevre bilincini koruyor.
 
Su geçirmez özelliğiyle kötü sürprizlere son!
 
2 metrelik suda 60 dakikaya kadar su geçirmezlik sağlayan Kobo Clara 2E, tamamen su geçirmez ilk 6” e-kitap okuyucu olarak yerini alıyor. 7″ Kobo Libra 2 ve 8″ Kobo Sage modellerinin yer aldığı su geçirmez seriye cep dostu boyuta sahip yeni e-kitap okuyucu eklemek; beklenmedik dökülmelere, sırt çantalı yürüyüşlere, plaja, seyahatlere veya banyoda okuma deneyimine her zaman hazır olduğunuz anlamına geliyor.
 
Sevdiğiniz kitapları dinleyin
Kitaplarınızı okumak mı istersiniz yoksa dinlemek mi? Kobo Clara 2E’nin Bluetooth® kablosuz teknolojisi ile Kobo Sesli Kitaplarını*** dinleyebilirsiniz, böylece en sevdiğiniz hikayelerin keyfini istediğiniz gibi çıkarmaya devam edebilirsiniz.
 
Kitaplığınızı istediğiniz yere taşıyın
Kitapseverler Kobo ile her zaman okuyacak yeni bir şeyler bulabiliyorlar. Yerleşik Kobo Mağazası, okuyucuların bir serinin sonraki bölümüne hızla geçmesine veya yeni hikayeler keşfetmesine olanak tanıyor. 16 GB depolama alanıyla, okurlar gittikleri her yere 12.000’e kadar e-kitap veya 75 Kobo Sesli Kitap getirebiliyorlar****. Kitap tutkunları ayrıca çevrim içi makaleleri kaydetmek ve okumak için Pocket’e erişebiliyor.
 
E-kitap okuyucunuz ve gezegen için çevreye duyarlı aksesuarlar
Koruyucu kılıfların en yenisi olan Kobo Clara 2E SleepCover, e-kitap okuyucunuz için çevreye duyarlı mükemmel bir ortak oluyor. Yüzde 97 geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış bir arka kasası ve yüzde 40’ı plastik şişelerden geri dönüştürülmüş elyaftan yapılmış bir mikro elyaf astarı ile bu SleepCover, çöp ve okyanusa gidecek plastiği kurtarmaya yardım ediyor. Mercan Resifi Turuncu, Deniz Camı Yeşili ve Siyah olarak üç renge sahip Kobo Clara 2E SleepCover, ellerinizi kullanmadan okumanızı sağlıyor, e-kitap okuyucunuzu otomatik olarak uyandıran ve uyku moduna geçiren yerleşik standıyla öne çıkıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI