Ana SayfaYaşamYeni Dönemde Mutluluğa İlk Adımlar Titanic Hotels İstanbul Güvencesinde

Yeni Dönemde Mutluluğa İlk Adımlar Titanic Hotels İstanbul Güvencesinde

Sınırlı sayıda kapasite ile misafir kabul eden, güvenli fiziki mesafeye göre düzenlenmiş masalarında gerekli hijyen malzemelerini bulunduran Titanic Hotels, hijyen konusunda her türlü detayı en ince ayrıntısıyla yerine getiriyor. Size organizasyonunuzun keyfini çıkarmak kalıyor. 
 
İster havuz başı ister balo salonu ister deniz manzaralı bir teras… Titanic Hotels’in büyülü atmosferi ile …
 
Kişiye özel evlilik hazırlığı danışmanları, profesyonel hizmet kalitesi ve kusursuz servis anlayışı ile Titanic Hotels’in deneyimli ekibi, hayatınızın en önemli günlerinden düğün, nişan veya kına gecesi organizasyonunuzun her anında sizin yanınızda olarak tüm süreçlerinizi kolaylaştırıyor ve unutulmaz organizasyonlara imza atıyor. İstanbul’un merkezi ve farklı noktalarında bulunan, tam donanımlı, açık ve kapalı mekan seçenekleri ise hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmeniz için keyifli alternatifler sunuyor.
 

Havuz başında, yıldızların altında, rüya gibi bir düğün hayal ediyorsanız Titanic Business Kartal’ın profesyonel ekibi ve özel evlilik hazırlığı danışmanınız en ince detayına kadar hayalinizdeki düğünü gerçekleştiriyor. Görkemli bir dekorasyon, leziz menüler ve etkileyici bir atmosferde bu özel gününüz unutulmaz bir anıya dönüşüyor.
 
Titanic Hotels İstanbul’da, düğününüz için özel olarak dekore edilmiş şık balo salonlarında da usta şeflerin en lezzetli tarifleriyle zenginleşen menüler eşliğinde, davetlilerinize mükemmel bir deneyim yaşatabilirsiniz. Farklı büyüklüklerdeki balo salonlarında ferah bir ortamda unutulmaz davetler gerçekleştirebilirsiniz.
 
Düğününüzü butik bir organizasyonla samimi bir ortamda gerçekleştirmek isterseniz enfes deniz manzaralı Titanic Business Kartal ve Titanic Port Bakırköy’ün teras katlarında ya da keyifli bir kır düğünü için Titanic Business Kartal’ın yemyeşil bahçesinde unutulmaz bir davet verebilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI