Ana SayfaGüzellikYeni Bir Yılda Yeni Bir Sen

Yeni Bir Yılda Yeni Bir Sen

Yenilikçi cilt bakım ürünleri ile cildinizin en iyi haline ulaşmasına destek olan Jeunesse, yeni yılda yeni bir cilt için Luminesce Serum’u öneriyor. İçerisindeki kök hücre teknolojisiyle geliştirilen APT-200 büyüme faktörü ile cildinizde oluşan çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olan ve cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkıda bulunan Luminesce Serum, cildin pürüzsüzlüğünü arttırarak sıkılaşmasına yardım ediyor.


                        Onur Öner

Luminesce ailesinin mucidi, yaşlanmayı önleme ve kozmetik cerrahi konusunda dünyanın önde gelen isimlerinden Dr. Nathan Newman tarafından geliştirilen Luminesce Serum, içerdiği antioksidanlar ve vitaminler ile cildinizin yeniden canlanmasını desteklerken, daha eşit görünümlü bir cilt tonu da sağlamaya yardımcı oluyor.
 
Yeni yılda kendinize yeni bir cilt hediye edin
Geçen yılların ciltte bıraktığı olumsuz etkileri iyileştirmeye yardımcı olmak için üretilen Luminesce Serum, çizgiler, kırışıklıklar, yaşlılık lekeleri ve cilt sertliği gibi birçok sorun için çözüm üretiyor. Özellikle yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olan ürün, cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkıda bulunurken cildin sertliğini azaltarak sıkılaşmaya da yardımcı oluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI