Ana SayfaMücevherYazın Ruhunu Pandora’yla Yansıt

Yazın Ruhunu Pandora’yla Yansıt

Özgürlüğün, neşenin ve maceranın mevsimi yaz, göz alıcı gün batımları ve dalgaları getiriyor. Pandora Oceans koleksiyondaki yeni renkli charm’lar, ışıltılı okyanus dalgalarının ilhamıyla tasarlanan bileklik, inci kolye ve küpelerle yaza hoş geldin diyor.
 
Doğaya stil sahibi bir övgü niteliğindeki Barok Tatlı Su Kültür İncisi Kolye Ucu ve Halka Küpeler, minimalist tasarımları ile, incilerin doğal asimetrik şekillerini ve pırıltılarını öne çıkarıyor.  Pandora Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A.Filippo Ficarelli’ye göre inciler güzel kusurları ve özgünlükleriyle okyanusun hazineleri. 
 
Pandora Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A.Filippo Ficarelli: “Okyanus çeşitli yaşamlarla dolu bir harikalar diyarı. Yeni okyanus temalı tasarımlarımız bu dünyanın sonsuz hazinelerini simgeliyor.” diyor.
 
Koleksiyondaki Mavi Dalgalı Ayarlanabilir Bileklik kıvrımlı kristal işlemesi ile okyanus dalgalarını çağrıştırırken; Mavi Pullu Balık Sallantılı Charm esneklik yaratan özel bir teknik sayesinde hareket ediyor. İlhamlarını okyanustan alan Işıltılı Yunus Sallantılı Charm, Murano Camı Denizi Kaplumbağası Sallantılı Charm ve kabaşon kesimli ışıltılı Pembe Murano Camı Flamingo Sallantılı Charm stiline yazı getirecek. Pandora Moments Deniz Kabuğu Klipsli Turkuaz Örgü Deri Bileklik ise koleksiyonun eşsiz charm’larına eşlik eden muhteşem bilekliklerden.
 
Farklı renklerdeki kolye ucu, küpe, bileklik ve charm’ları stiline göre bir araya getir, Pandora ile yaz enerjisini ve ışıltısını üzerinde taşı!

 
#SomethingAboutYou
#PandoraOcean
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI