Ana SayfaModaYazın En İddialı İş Birliği: DCEY x Divarese

Yazın En İddialı İş Birliği: DCEY x Divarese

Sınırlı sayıda üretilen DCEY x Divarese koleksiyonu, iddialı gündüz stilinden gece ışıltısına; günün her anında, adımların stil dozunu artırıyor.

Divarese; dünyaca ünlü moda markalarını trend takipçileriyle buluşturan, davet stilinin öncü satış ve kiralama platformu Davet Çok Elbisem Yok ile
DCEY x Divarese koleksiyonu için güçlerini birleştirdi.
 
Her iki markanın, vizyonunu modern tasarım anlayışı ile yansıttığı, sınırlı sayıda üretilen 15 parçalık özel koleksiyon; bu yaz, ayakkabı tutkunları ile buluşuyor.
 
 
Dinamik, Yenilikçi ve Cesur
 
Güneşin en parlak tonlarındaki sarı ve turuncu deri terliklerin ikonik topukları, stilleri gündüzden geceye taşıyan adımların çarpıcı detayları olarak öne çıkıyor. Sezon trendlerini yansıtan geometrik topuk formlu terlikler, her stile renkli ve dinamik bir imza atıyor.
 

İddialı Tavır
 
Mavi, siyah ve beyazın deri ile buluştuğu küt burunlu terlikler; stilinde geometrik formlara yer veren kadınların görünümüne iddialı bir referans oluyor. Yenilikçi, modern ve çarpıcı stillere giden adımlar; DCEY x Divarese koleksiyonundan geçiyor.
 
Kristal Parlaklığında
 
Sivri burunlu formu ve kristal kaplı bantlarıyla öne çıkan, bilekten bağlamalı süet sandaletler; gold ve gümüş renkleriyle gece şıklığının stil kodlarını oluşturuyor. Retro esintisi yaratan kristal taş tokalı saten terlikler ise stilinde feminenlik dozunu artırmak isteyen kadınların yeni vazgeçilmezi oluyor.
 
Gündüzden geceye yaz şıklığını yansıtan sınırlı sayıdaki DCEYxDivarese kapsül koleksiyonu; seçili Divarese mağazalarında, Divarese.com.tr’de, DCEY showroom’unda ve Davetcokelbisemyok.com’da sizleri bekliyor.

Kapsül koleksiyonu ve çekimleri daha yakından incelemek isteyen ayakkabı tutkunları ise @divareseonline ve @davetcokelbisemyok Instagram hesaplarını keşfetmeye davetli.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI