Ana SayfaYazarlarİstanbul çarptı!

İstanbul çarptı!

Halletmem gereken bazı işler dolayısıyla üç gün için geldiğim İstanbul seyahati, 10 güne uzadı! Arayamadığım tüm arkadaşlarımdan baştan özür dilerim! 

 

Önce klimalar çarptı, sonra nem! Birden bire neye uğradığımı şaşırdım! Beni tanıyanlar ne kadar dayanıklı olduğumu bilirler 😉 İkinci günden beri hastayım, keyifsizim… Yani tam hasta da değilim aslında. Üst solunum yollarıma yerleşen tuhaf bir his ve biraz da halsizlik… Sabahları belimde bir ağrı, üzerimde bir ağırlık. Uyanamıyorum…

 

Sonra spor çarptı! Alaçatı`da geçirdiğim son derece hareketsiz günlerden sonra İstanbul`daki günlerimi sporla değerlendirmek istedim, ve yine ikinci günden beri her yerim ağrıyor. Ceren Hoca sen bana ne yaptın? Attığım her adımda seni anıyorum!

 

Sonra zorunluluklar çarptı! Yapmam gerekenler kendilerini hatırlatmaya başladılar, ki gerçekten yapmam gerekiyor mu hala emin değilim. Oysa hiçbir şey yapmak zorunda olmak istemiyorum. Sadece kendimi dinlemek, içimden geleni yapmak istiyorum. E Alaçatı`da iyiydin diyeceksiniz… İstanbul`da neden olmuyor bilmiyorum. Sürekli bir geç kalmışlık, eksiklik hissi. 

 

Sonra yalnızlık çarptı! Arkadaşlarımın çoğu ya çalısıyorlar ya da yıllık izindeler. Kerem deli gibi çalışıyor, yemeğe gelirse Allah`a şükür. Bir de üstüne, bir şeyler yapmam lazım hissiyle hiçbir şey yapamayınca içine kapanıyorsun. Alaçatı`da da yalnızdın diyeceksiniz. Orada başkaaa, burada başkaa..

 

Sonra trafik çarptı! Daha evin sokağını dönerken "Hah!" dedim, "İşte asıl trafik bu!" Sinyal veriyorsun yol veren yok. Herkesin önden geçmesi lazım, herkesin bir yere yetişmesi lazım, herkesin acelesi var. Sen arada kendine yer açacaksın. Bonussuz bilgisayar oyunu gibi. Çok denedim kibarlik para etmiyor.

 

Sonra indirim çarptı! Daha Temmuz sonunda ben hiçbir yerde doğru dürüst yaz ürünü bulamayacaksam neye yaradı bu indirim? Her sene biraz daha erken mi indirime giriliyor, yoksa bana göre erken de ben her sene aynı şeyden mi yakınıyorum? Yalnız şöyle bir durum var ki, indirimli ürünlerin yanına baharlık yeni sezon ürünerini de yerleştiriyorlar. Hani yazın da giyilebilecek olanları. Hadi bir deneyeyim derken etikete bakmadan kasaya giderseniz orada ayılıyorsunuz duruma! Amman dikkat!

 

Anlayacağınız beni İstanbul çarptı! Ben Alaçatı`ma dönüyorum. Yazılara oradan devam. Kalın sağlıcakla…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI