Ana SayfaYazarlarŞeftali Mevsimi

Şeftali Mevsimi

Havalar ısınmaya başladığı zaman, ilk şeftali ağaçlarının o büyüleyici pembe çiçekleri açar…

Bu görsel şölen; yaz meyvelerinin iştahını bize hissetirirken, artık kıyafetlerimizde ve makyajımızda değişiklikler yapmamız gerektiğinin en güzel çağrısıdır.

Bütün dünya kozmetik devleri sırayla ilkbahar – Yaz 2014 makyaj koleksiyonlarını ard arda sunarken, en çok dikkatimi çeken nokta sıcak pembelerin ve şeftali tonlarının egemenliği oldu. Şüphesiz, ten renginiz süt kadar beyaz yada sütlü bir çikolata kadar esmer olsa bile, size yakışacak doğru tonda bir şeftali muhakkak vardır. Tüm moda haftalarına sırayla göz attığımız zaman, muhakkak denk geldiğimiz yumuşacık açık şeftali yanaklardan, portakal turuncusu dudaklara kadar şeftali tonlarının hakimiyeti genellikle tertemiz cilt makyajları ile buluşuyor.

Bu tip bir makyajı uygularken yapmanız gereken en önemli şey, yüzünüzde hangi alanda renk istediğinize karar vermek. Ruj seçiminiz şeftalinin yoğun tonlarına yakınsa, gözlerinizi daha silik, belki sadece bir maskara ile renklendirmeniz. Eğer gözlerinizde şeftali tonlarından oluşan bir makyaj varsa, dudaklarınızı sadece bir parlatıcı ile renklendirerek tamamlamak uygun olacaktır.

Makyajdaki en önemli nokta her zaman "denge" dir. Yani ben sizin yüzünüze baktığımda dudaklarınızı, gözlerinizi ve yanaklarınızı aynı renk yoğunluğunda görüyorsam o makyajda bir hata var demektir. Seçmeniz ve renklendirmeniz gereken bölge ya gözler, ya dudaklar yada yanaklar olmalıdır. 

Sulu bir şeftalinin hissettirdiği yaz mevsimi kadar aydınlık bir cilde ve meyvenin kendisini kıskandıracak kadar özenle renklendirilmiş bir makyaja sahip olmak için en uygun zamanlara hoş geldiniz.

Cheers!

U.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI