Ana SayfaYazarlarParis`te gelen hipnoz

Paris`te gelen hipnoz

Paris`e ne zaman giderseniz gidin her seferinde büyülenip dönüyorsunuz bilirsiniz. Ben ise bu sefer hipnotize oldum. Gidiş tarihimi özenle seçmiştim zaten ve bu sayede pek çok fırsatı bir arada yakaladım orada. En kaçırılmaması gerekenleri hem de… Bunlardan üç tanesini siz seyahat planları yapanlara da ısrarla öneriyorum. Must See listelerinize birkaç not daha düşmelisiniz.

İlki; Galeries Nationales du Grand Palais`deki Monet Sergisi. Ya önceden rezervasyonunuzu yaptırın ya da önündeki birkaç saatlik kuyruğa aldırmayın, sıraya girin ve gezin. 24 Ocak 2011 tarihine kadar açık.

İkincisi; Musée d`Art Moderne de la Ville de Paris`de yeni açılan Jean Michel Basquiat sergisi. Bu da 30 Ocak 2011 tarihine kadar devam edecek.

Üçüncüsü ise benim yine büyük heyecanla karşıladığım, La Maison Européenne de la Photographie`deki Karl Lagerfeld fotoğraf sergisi. O da bu ayın 31`ine kadar devam edecek.

Ayrıca Karl`ın kendisini görmek isteyenlere de bir notum var; ben bundan önceki gidişimde Colette`i gezerken yakalamıştım kendisini. Tabi ki yanına gidip konuşma fırsatını da kaçırmamıştım. Seyahatiniz boyunca o civarlara birkaç kez gitmeyi ihmal etmeyin. Bakarsınız aynı şey sizin de başınıza gelir;)

Colette demişken; orada da şu aralar (30 Ekim`e kadar) Damien Hirst serigrafilerini görebilirsiniz. Ayrıca bir Colette X Damien Hirst işbirliğiyle, bugün itibariyle desenleri Damien Hirst tarafından tasarlanmış Converse serisi piyasaya sürülüyor. Dünyada sadece 400 adet üretilen bu Converse`lerden bir adet kapmak isteyenlere duyurulur.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI