Ana SayfaYazarlarİyi Cüceler

İyi Cüceler

Bir süredir bağlantımdaki sorun nedeniyle bloguma ulaşamadım. Evet, dumansız ve dahi bağlantı kurulamayan bir hava sahasında belirli bir süre geçirdim. Fakat elbette ki boş durmadım. Eski günlerden çıkıp gelen bir nostalji olarak bir dergide yazı yazmaya başladım ve yeni yeni keşiflerde bulundum. Şimdi sizle bunlardan birini paylaşacağım. "İyi Cüceler"; burası Bağdat Caddesi`nde bulunan, aslen küçük çocuklara hitap eden bir mağaza olmasına rağmen, görür görmez kendimi hemen kapdan içeri attım. Buna şaşırmamalı çünkü zaten küçükken ilgimi çeken her şey beni hala cezbetmeye devam ediyor. Bu artık benim kendimde hiç yadsımadığım bir durum. İçeride çocuklar için kitaplar, eğitici oyuncaklar ve sanatsal faaliyet ürünleri satılıyor. Mağazanın dekorasyonu da, özenle seçilip getirilmiş ürünleri de harika. Pek çoğunu başka hiçbir yerde görmemiştim.

Ayrıca bir de çocuklar için oyun alanı bulunuyor içerde. O alanda zaman zaman faaliyetler düzenleniyormuş. Bağdat Cadddesi`ni gezemeye gelmiş anneler de ayrıca bir süreliğine çocuklarını buraya emanet edip kendilerini özgürce alışveriş çılgınlığına teslim edebiliyorlarmış. Ben böyle anlara cennetten düşen birkaç saat gözüyle bakarım. Bir preview…

Bu konsepte bayıldım. Ayrıca seviyorum böyle bağımsız, kendine has tadı olan işler yapan insanları. Mağaza sahibini yenilikçi fikirlerinden ve mağazanın girişinden itibaren ortaya koyduğu zevkli seçimlerinden dolayı tebrik üstüne tebrik ediyorum. Sormadım ama, ben gittiğimde mağazada duran bayanın, aynı zamanda dükkan sahibi olduğuna dair kesin bir izlenim oluştu kafamda. Güleryüzlü, tam da oraya yakışacak görünümde bir kadın. Sanırım hayallerinin işini hayatına geçirmiş. Öyle de memnun görünüyordu. Tanıdım o ifadeyi:)

Detaylı bilgi ve adres için internet sitesini ziyaret edin; http://iyicuceler.com/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI