Ana SayfaYazarlarMayıs Ayı Astroloji Yorumları

Mayıs Ayı Astroloji Yorumları

ÖNCEKİ AYLARIN SAĞLAMASINI YAPAN AY: MAYIS

Mayıs, bir önceki ayın Nisan ayının ve daha önceki aylarda yaşananların  devamını getirecek. Aslında sağlamasını yapacak. Ya da en doğru deyimle 2014 de ekilenlerin ürünlerini alma zamanı.

“Bahar gelmeden yazı gördük” diyeceğimiz Mayıs’da sert dolunay ve yumuşacık yeniayla, Merkür gerilemesi yaşantımızda yeni sayfalar açacak.

Merkür Mayıs`a damgasını vuracak.

Bir nevi Merkür’ün kendi eğemenliğini, hatta edepsizliğini ilan ettiği ay. “İlk duyduğuna, ilk öğrendiğine inanırsan olacağı budur!” dedirten ay!

*1 Mayıs da Merkür İkizler burcuna geçiyor,

*12 Mayıs da Mars İkizler burcuna geçerek 15 Mayıs da Mars-Satürn gergin açısı (İkizler-Yay karşıtlığında) gerçekleşiyor.

*19 Mayıs da Merkür İkizler burcunda geri gidiyor.

İkircikli, çağrışımlarla yaşanan burçtur İkizler. Kararsızdır, değişkendir ve en çok kendini zorlar.

3 Mayıs da Merkür, İkizler burcundan büyük asker Satürn’e yumruk sallamaya çalışırken, yolculuklar, eğitim, inanışlar ve medya da sallanacak bir biçimde. Sansasyonel haberler, açığa çıkan bilgiler mi beklemeliyiz? Yasakların iletişime engel olmasını, yolculukları durdurmasını ve susturulmayı mı beklemeliyiz? Evet tam da bunu beklemeliyiz. Yeni bir skandal ve bitmeyen skandallar. Yasaklar, yasaklar, yasaklamalar! Satürn Yay’da medyanın, dış ticaretin, eğitimin ve inanışların katı kurallarını uygulamaya hazır. Geri gidiyor oluşu bu yasakların gizli yapılacağını, haberimiz olmadan yeni kuralların konulacağını ve kısa süre sonra yasağın kalkacağını düşündürüyor.

Duyduklarımızın, öğrendiklerimizin doğruluğunu 5 Mayıs öncesinde ve 26 Haziran sonrasında anlamaya çalışmalıyız. Ara dönem manipülatif ve kritik. Önemli ve büyük kararlar 5 Mayıs dan önce veya 26 Hazirandan sonra alınmalı.

Dolunay talihsizliklerin sonucunda alınacak kararları işaret ediyor.

Dolunay 4 Mayıs da gerçekleşecek. Akrep burcunun yüzeysellikten kurtulma, tüm duyguların derinize inme arzusunda bir final yaratacağa benziyor. Keskin bir dönüşüm beklentisi içinde olanlar için talihsizlikler oluşabilir çünkü talih gezegeni Jüpiter ters köşede duruyor. Öte yandan Akrep burcunun yöneticisi Plüton’un dolunaya destek vermesi, gizli işleyen evrensel adaletin yerini bulacağını anlatıyor. Dolunay 1-9 Mayıs arasında etkili. Akrep, Yengeç ve Balıklar yararlanırken, Boğa, Aslan ve Kovalar başarıya odaklanmalı. 

Mayısın şanslısı Yengeçler!

Mayıs Yengeçler için olumlu bir ay. Hem dolunaydan, hem yeniaydan yararlanacak. Dahası 7 Mayıs’dan itibaren Venüs yengeç burcuna özgü bir nezaket ve sevecenliği dünyaya duyumsatacak. Anaç yaklaşımlar, şefkat, bakım ve besleneme konularında gelen yardımlar keyifli olacağı benzer. Ve yengeçler 7 Mayıs’dan itibaren herkes açısından en çekici burç ilan edilecek. Onun başkalarını sevdiği gibi sevilmek, onun başkalarına baktığı gibi bakılmak arzusuyla dolup taşacağız.

Mayıs da Jüpiter-Satürn-Uranüs uyumu şans, iyilikler ve güzellikler yaratacak.

Ay boyunca etkili olan şans( Jüpiter), disiplin( Satürn), değişim ve yenilik ( Uranüs) gezegenleri arasındaki uyum yeryüzüne aynı şekilde yansıyacaktır. Disiplinli çalışmalara yenilik eklendiğinde şans kendiliğinden gelecek. İyilikler, güzellikler ve şans kendiliğinden değil harekete geçtiğimiz, çaba gösterdiğimiz konularda geliyor. Yenilenmeli, modernizasyona geçilmeli, disiplinli olmalı ve şansı davet etmeliyiz. Ateş grubu burçlarda gerçekleşen üçgen açı hareket olmadan hiçbir şeyin olmayacağını, başlangıç yapmak için elimizden gelenin en iyisine odaklanmamız gerektiğini vurguluyor. Kendiniz için iyi bir şey yapmak istiyorsanız yılmadan, düşsenizde ayağa kalkarak çabalamalısınız. Bu tutum kazandıracak.

Yeniay mülk edinmemizi, özgüvenimizi yükseltmemizi sağlayacak.

18 Mayıs da Boğa burcunda gerçekleşen yeniay, mülk edinme ve hayalleri gerçekleştirme açısından son dönemin en iyi fırsatlarından birini karşımıza çıkarabilir. 23 Mayısa dek etkili. Boğa-Başak ve Oğlaklar için son derece yararlı. 19 Mayıs da Merkür gerileyeceği için imza atarken dikkatli olunmalı.

21 Mayıs 11.46 dan itibaren doğan bebekler İkizler burcu. Öncekiler Boğa.

21 Mayıs da Güneş İkizler burcuna geçerek iletişimin, dedikodunun, bilginin her türlü kullanımının canlandıran etkisini gösterecek. Mutlu bir ay dilerim.

MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ: Mayıs başından itibaren elektronik ve otomobil arızalarına dikkat! Haziran ortasında vergiler, ödemeler ve ameliyat olma ihtimali planlarınızı engelleyebilir. Finansal yenilikler için eskiye dönüp bakmanız ve alternatifleri yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Ayın ikinci yarısında fırsatları görebileceksiniz. Ayın ilk yarısında ise sağlık sorunlarına ve ödemelere dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Mayıs başından itibaren finansal konularda dikkatli olun, hata yapabilirsiniz. Mayıs ayının ikinci yarısında tam bir yenilenme yaşayacaksınız. Görünüşünüz değişebilir veya evlenmeye karar verebilirsiniz. Fakat yenilik beraberinde sorunları da getirebilir. Bu nedenle doğru tarihi seçmelisiniz. Yukarıdaki makalede açıklamayı bulabilirsiniz. 21 Mayısdan itibaren finansal canlılık için geçmişte umarsız olduğunuz konuları yeniden gündeme getireceksiniz.

İKİZLER: Mayıs ortasından itibaren algılarınız zayıflayacağı için hata yapabilir, unutkanlıkların zararını görebilirsiniz. Ayın ilk yarısında iş yaşamınızda vedalaşmanız gereken kişilerle önce sıkı bir yüzleşme yaşayacaksınız. Ayın ikinci yarısında kişisel gelişim ve iç huzuru adına önemli kararlar alacaksınız. Mutluluk yolunu seçerken şimdiye kadar aklınıza bile gelmeyenlerin kıymetini anlayabilirsiniz.

YENGEÇ: Ayın ilk yarısında aşk yaşamınızdaki sırlar açığa çıkıyor. Bu bir finale götürürse bilin ki sağlıksız olan bir ilişkiyi kesip atıyorsunuz. Ayın ortalarından itibaren eski arkadaşlarınızla yeniden karşılaşacak veya buluşacaksınız. Geçmişi gözden geçirebilir ve yakınlarınızın sağlık sorunları hakkında yanlış kararlar alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise yeni ve güvenilir dostlar yaşamınıza katılacak.

ASLAN: Mayıs da dostlarınızı yanlış anlayabilir ve Onlardan birine veda etmek isteyebilirsiniz. Önemli kararlar almayın. Merkür gerilemesi Mayıs ayını bloke edebilir. Ev alma/satma veya yuva kurma fikriniz varsa ayın ilk yarısını pas geçin. Sonuçtan memnun kalmayabilirsiniz. Mayısın ikinci yarısından itibaren eski yöneticileriniz yeniden iş teklif edebilir. Denemeye değer.

BAŞAK: Yöneticiniz Merkür, Mayıs boyunca iş ve kariyer yaşamınızda, otoritelerle ilişkilerde sorun yaratacak dikkatli olun. Ayın ilk yarısında yakın çevrenizden biriyle ilişkinizi kökten değiştirecek muhtemelen yollarınızı ayıracaksınız. Mayısın ikinci yarısında seyahatlerin ve medyada yer almanın tadını çıkarın. Yeni bir teklife evet deyin. Hisleriniz aksini söylese bile şöhretin kapısını çalacaksınız.

TERAZİ: Mayıs itibariyle seyahatlerinizde evrak, pasaport ve bilet unutulabilir, kontrolsüz sokağa çıkmayın. Ayın ilk yarısında mali gelirlerinizden birine veda etmek sıkışıklık yaratacak. Yeniye yer açmak için bazen eskiye veda etmek gerekir. Krediye ihtiyacınız varsa Mayısın ikinci yarısından itibaren hiçbir talebiniz geri çevrilmeyecek. Yeniay yeni bir ek gelir olasılığını karşınıza çıkaracak.

AKREP: Fatura ve ceza ödemelerinizi Mayıs ayında unutmayın. Başınıza dert alabilirsiniz. Ayın ilk yarısında burcunuzda oluşan sert dolunay gerçek bir sınavla karşı karşıya kalmanıza sebep olacak. Kişisel stiliniz tamamen değişecek. Mayısın ikinci yarısında evlenmeyi ciddi şekilde düşünebilirsiniz. Evliyseniz iş ortaklığını gündeme alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısı güzel sürprizlerle dolu.

YAY: Mayıs da eşiniz veya ortağınızla ilişkileriniz zedelenebilir. Toleransınızı yükseltmelisiniz. Merkür gerilerken ilk aklınıza gelen ayrılmak olacak ancak bu kez ayrılırsanız geri dönüşü olmayacak. Kötü alışkanlıklar size ve yakınlarınıza ayın ilk yarısında zarar verecek. Korunmaya çalışın. Ayın ikinci yarısında ş alanınızda şanslı ve yumuşak etkiler oluşuyor. İşsizseniz yeni bir işe başlayabilir, sağlık sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

OĞLAK: Mayıs da iş alanınızda Merkür gerileyecek. İlişkiler ve evraklara özel dikkat! Ayın ilk yarısında güvendiğiniz sırdaş bir dostun aslında o kadarda sırdaş olmadığını öğrenecek ve köprüleri yıkacaksınız. Yeni aşk Mayısın ikinci yarısında kapıyı çalabilir. Muhtemelen çok eskiden tanıdığınız biri. Ya da karmik bir bağınız var. Her koşulda uzun sürecek bir ilişkiye adım atacaksınız.

KOVA: Aşk yaşamınızda kalp kırıklıkları Mayıs’ın konusu. Bununla birlikte eski evinize dönmek de yine Mayıs’ın sürprizi. Yaratıcı projelerde affedilmez hatalar yapabilir, çocuklarınızla aranızı bozabilirsiniz. Aman dikkat! Merkür’ün tuzağına düşmeyin. Ayın ikinci yarısında yeni bir eve taşınabilir veya aile olmayı seçebilirsiniz. Aşk alanına canlılık 21 Mayısdan itibaren başlayacak.

BALIK: Ailenizle ilişkileriniz Mayıs da bozulabilir. Yanlış anlaşılabilir veya yanlış düşünebilirsiniz. Doğruluğuna emin olmadığınız şeyler için kalp kırmayın. Mayıs’ın ikinci yarısında eski gelirlerinizden biri yeniden hesap hanenize eklenecek. Yakın çevrenizden yeni biriyle sıkı dost olabilir ve tanınma yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Evinizde öğretici çalışmalar 21 Mayısdan itibaren başlayabilir.

 

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

www.sukarakus.com/ info@sukarakus.com

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI