Ana SayfaYazarlarGerçek Bir Sihir Nasıl Yapılır?

Gerçek Bir Sihir Nasıl Yapılır?

 GERÇEK BİR SİHİR NASIL YAPILIR

 

Gerçek Bir Sihire İnternette, Forumlarda Rastlayamazsınız.

Gizemli bir tılsım yapmaya hazırsanız önce kuralları öğrenmelisiniz.

Gerçek bir tılsımın içeriğine kolay kolay internette, forum sayfalarında rastlayamazsınız. Oralarda rastlayacağınız tılsım herkes tarafından yapılmasın, kötü sonuçlar doğmasın diye ” tılsıma giriş “ bilgilerinden öteye geçmez. Gizemli bir tılsım yapabilmek için bir öğreticiden, masterdan öğrenmelisiniz. Aksi halde kendinize ve başkalarına zarar vermeniz yüksek bir olasılıktır.

Ne zaman sonuç alırım ve Sabır

Katılımcıların çoğu henüz tılsım yapmaya başlamadan “ ne zaman sonuç alırım” sorusunu sorar. Her zaman aceleleri vardır. Hemen o adamı elde etmek, çabucak çok sevilmek veya tapılan kadın olmak, yarın çok para kazanmış olmak, son hızla en iyi işi bulmak, yıllardır ödenmeyen borçların bir günde ödenmesi, 1 hafta içinde piyangodan/ şans oyunlarından para kazanmak, 4 yıl önce terk edip giden, görüşülmeyen eşin aklının başına bir anda gelmesi, ayrılıp giden eski sevgilinin vazgeçemediğini anlaması ve daha bir çok  acele dilek/arzu zamanın yok sayılacağı istek,  zamanın kendini hatırlatmasına sebep olur. Ne kadar aceleniz varsa o kadar gecikir dileğin gerçekleşme süresi.

Yani tılsım yapan kişinin ne kadar acelesi varsa, gerçekleşme zamanı o kadar ertelenir. Çünkü tılsımların birinci öğretisi sabır, zamana ve akışa bırakmadır.

Sabrınız yoksa dünyanın en iyi işinde uzun süre çalışamazsınız. Sabrınız yoksa bir ilişkiyi sürdüremezsiniz. Sabrınız yoksa düzenli para kazanamazsınız. Ve sabırla acele aynı yerde var olamazlar.

Dileklerinize ulaşmak için tılsım yapmak onun çok hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayamaz ama gerçekleşmesini sağlayabilir. Bu nedenle gerçek bir sihir çalışmasından sonuç almak istiyorsanız önce sabırlı olmayı başarmalısınız.

Dürüstlük ve yalanlar

Tılsım yapmak ve sonuç almak istiyorsanız belki de hayatınızda ilk kez son derece dürüst olmaya karar vermelisiniz.

Genellikle konu hakkında kendinize yalan söylemekle başlar her şey. Dilediğiniz şeyi hak ettiğinizi düşünmekle başlar. Onun başkasını sevmesi, o iş için aslında yetersiz olduğunun kabullenilmesi, o kadar parayı nasıl değerlendireceğini bilemediğini düşünememek, başlangıç için dileklerin olmaması adına yeterlidir.

Saf bir sevgiyle, egodan uzak, çıkarlardan uzak bir aşkı duyumsadığınızda, yeterli donanıma sahip olduğunu bir işe talip olduğunuzda, yatırım yapmak hakkında gerçekten iyi bir araştırmacı olduğunuzda tılsımların veya sihirlerin desteğini alabilirsiniz.

Her şeyi yaptım dileğim yinede olmuyor diyenlerdenseniz:  

Evli değil derken yalan söylemediğinize emin olun. Kazanmaya çalıştığınız kişinin mutlu bir yuvası yok mu?

İş bulamıyorum derken dürüst müsünüz? Sürekli mazeret üreterek, son 2 yıldır bir tane bile iş başvurusu yapmadığınız doğru mu? Ya artık iş aramıyor olduğunuzun ve işin ayağınıza gelemeyecek kadar kıymetli olduğunun farkında mısınız?

İlişkilerim yürümüyor derken ilişkileri yürütmediğinizi, tartışma ve gerilim yarattığınızı, kötü davrandığınızı, paranoyalarınızla ve sık aramalarınızla sevdiğiniz kişiyi boğduğunuzu unutuyor olabilir misiniz? Kendinize dönüp bakmıyor, asıl değişmesi gerekenin kendiniz olduğunu görmezden mi geliyorsunuz?

Bana geri dönsün diye dilerken, Onu gönderecek neler yaptığınızı hiç düşündünüz mü? Empati kurabiliyor musunuz? Geldiğinde yeniden aynı insan olmayacak mısınız? Değişiminiz bir süre idare etse de yine Onu eleştirmeyecek misiniz? Daha fazla sevgi daha fazla ilgi talep ederken canını yakmayacak mısınız? Ona cezalar vermeyecek misiniz? Sert cümleler kurmayacak mısınız?

Son 5 yıldır katlanarak çoğalan borçların bir çırpıda ödenmesi mantıken imkansız değil mi? Üstelik bir kere bile piyango bileti almadınız. Aklınıza geldikçe iddia oynadınız. Kazanacağınıza inanmadan! Bu durumda sihirsel bir çözüm için zaten yollarını kapalı. Önce yol açmakla başlamalısınız. İnanmakla!

Tılsımlardan çabuk sonuç almak istiyorsanız dürüstlük ve farkındalık çok önemlidir. Ve farkındalık geliştirebilmek için sihirlerin anası sayılan Ay  Komik Sihir çalışmasıyla başlamak, Shamballa, Reiki gibi bir şifa sanatıyla yaptıklarınızı desteklemek sonucu garantiler.

Neden Bedelini ödemelisiniz?

Tılsımları zor durumdan çabucak kurtulmak üzere bedava yapamazsınız. Bu tür hızlı çözümlerin hiçbir yararını görmezsiniz. Tılsımlar karşılıklılık prensibiyle çalışır. Verirseniz alırsınız. Bedelini öderseniz karşılığını alırsınız. Aksi halde evrenin size sunduğu her şeyin karşılığını dolaylı olarak ödemeniz gerekir. Parasızlıktan sık sık yakınıyorsanız bir şeylerin bedelini ödemeden elde etmek için neler yaptığınızı hatırlayın. Muhtemelen o şeylerin bedelini evren kendisi alıyor sizden.

Sihirlerinizin başarılı olması için sabırlı, sakin ve bedelini ödemeye hazır bir ruh halinde olmalısınız. Detayları atlamadan saygıyla yapılan, özenli bir çalışma her zaman sonuca ulaşmanızı hızlandırır. Ve sihir yaptığınız süreç içinde dürüst olmalısınız. Yüz kızartıcı suçlara yatkınsanız geldiği gibi hızla giden küçük kazanımlar elde edebilirsiniz.

Tılsımlar Sır Olarak kalmalı.

Çoğunlukla herhangi bir kararda, bir arkadaşla birlikte hareket etmek zorunda hissederiz. Ancak sihirler sır olarak kalmalı en yakın arkadaş bile bilmemelidir. “Bir arkadaşla birlikte yapacağız” diye yapılan başvurular beni her zaman endişelendirir. Başarı garantisi en başında %50 düşmüştür. Bir deneyelim havasında olmak, dvd paylaşmak, bilgileri yakınlara anlatmak kesinlikle sonuç alamamak anlamına gelir.

İmkansız bile olsa dileğinizi gerçekleştirmek istiyorsanız gerçek olana kadar en yakılarınıza bile ne dileğinizi ne de nasıl bir yöntemle çalıştığınızı anlatmamalısınız. Ağzınızda bakla ıslanmıyorsa sihir yapmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Sihirler sırdaş olana yardım eder.

Altın Kurallara Uyabilirseniz İşte Hayat Kurtaran birkaç sihir.

Kozmik Sihirler- Doğum haritanız incelenerek, sert etkiler alan gezegenlerin aktive edilmesi için yapılır. Çok güçlü çalışmalardır ve kurallara uyarsanız kısa zamanda dileklerinizi gerçekleştirir. Kesinlikle sır olarak kalmalıdır. Uyumlama olmadan çalışmaz veya zararlı olabilir.

Osmanlı Tılsımı- Osmanlılar döneminde uygulanan, yardım etme prensibiyle çalışan, içeriğinde dini figürler barındıran etkili bir çalışma. Kendi başınıza yapmanız gerekiyor bir başkası sizin adınıza yapamaz.

Magic Of Miracle- Sihirli Mucizeler kendi başınıza yapamadığınızı yapmanızı sağlayan, yakınlıkları arttıran, ilişkileri düzelten, pratik ve etki alanı geniş çalışmalardır. Her konu ve sorun için ayrı çalışma yapılmalıdır.

SUNKA- Ekonomik, pratik, kolay bir sihir çalışması. Meraklıları için.

 

Su Karakuş

 

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI