Ana SayfaYazarlar1 Kasım Seçimlerinde Gökyüzü İşaretleri

1 Kasım Seçimlerinde Gökyüzü İşaretleri

1 Kasım Seçiminde Gökyüzü İşaretleri 
Gökyüzü işaretlerine göre 2 Kasım sabahında hangi parti yönetimi ele geçirecek?
Seçimler yeterince güvenilir olacak mı? Güvenlik sağlanacak mı?
Nasıl bir sonuç çıkacak koalisyon mu tek parti mi?
Çok temel astroloji bilgileriyle, en yalın haliyle anlatmaya çalışacağım. Çünkü bu yorum eminim çok sayıda insana ulaşacak. Anlaşılmaz teknik terimleri bir yana bırakıp, astroloji severlerin bilmek istediği kadarını sunuyorum.  2 Kasım sabahını değerlendirmek üzere birlikte bir gökyüzü seyahati yapalım istiyorum.
*1 Kasımda gezegenler birbiriyle çok fazla savaş halinde değil. Ay Yengeç burcundan geçiş yapıyor. Bu tek başına bir şey ifade etmese de TC. Doğum haritası üzerine yerleştirdiğim gezegenler ilginç sonuçları, ilginç olasılıkları işaret ediyor.
*Bu seçim gününde dış güçlerin etkisini hiç olmadığımız kadar hissediyor olacağız. Hatta dış güçler hem seçim gününde hem de öncesi ve sonrasında iş başında olacaklar. TC. Haritasında 7. evden geçiş yapan Plüton kötü komşuları ve sert gözlemcileri, gizli işleri ve ilişkileri anlatıyor. Dış güçlerin toplamı işte bu detaydır. (Transit Ay’ın natal Plüton ile kavuşumu ve bu kavuşuma transit Plüton’un karşıt açıyla bağlanması düşündürücü.)
*Ay’ın Yengeç burcundan geçerken transit Plüton’la karşıt açı yapıyor olmasının anlamı şu: çocuklar ve gençler güvenlikte olmayacaklar. Tepkiler en fazla gençlerden gelirken, onların güvenliği hakkındaki haberler üzebilir.
*1 Kasım da nasıl bir sonuç çıkacağına dair o günün gökyüzü yerleşimleri tek başına yeterli veri vermiyor. Sonuç için asıl veri Neptün’ün Ocak ortalarında TC doğum haritasının 10. evine yerleşiyor olması. Bu geçiş sarsıcı değişiklikleri beraberinde getirecek. Ruhani liderler, ruhsal güçleri yüksek, medyada yer almaktan keyif duyan liderler yönetime geçebilir.
*Seçimi ifade eden Merkür 1 Kasım günü, adaleti simgeleyen Terazi burcunun son derecelerinde “yanan yolda” ilerleyeceği için seçimin sonuçları adaleti anlatmayacak tam tersine kararsızlığı ve kuşkuyu vurgulayacak. Halk seçime hile karıştığını düşünebilir. Halk ve yönetim arasında tepkilerin aşırı yükseldiği bir çatışma olabilir. Zira Ay-Plüton karşıtlığı, Neptün-Satürn kare açısı halk-yönetim arasındaki çatışmanın büyüklüğü hakkında bilgi veriyor.
Yönetim Değişebilir.
*Neptün-Satürn karesi çok önemli zira Neptün birkaç ay sonra TC. doğum haritasında yönetim alanına yerleşmiş olacak. Neptün Ocak 2016 ortalarından itibaren yönetimi değiştiren konumuna ulaşacak. Yönetim ve yöneticilerin değişmesi haritanın seçim sonucunda zorunlu koalisyonu davet ettiğine işaret ediyor. TC doğum haritası üzerinde seçim günü transitleri sonuç hakkında önemli bir veri vermese de geç gelen değişim o güne dek koalisyon kurulacağını vurguluyor.
Neptün-Satürn karesinin birkaç anlamı var: yönetimin kendi alt kadrosu tarafından engellenmesi ve hayal kırıklığına uğratılması, yönetimin tamamen değişmesi, seçimin sonunda zorunlu koalisyonun çıkması. Elbette birkaç ay sonra Ocak 2016 ortalarında tüm bu olasılıklar yerini bulacak. Neden birkaç ay sonra derseniz Neptün haritayı yönetmeye başlayacak.
*Seçimin başladığı dakikalarda veya ilerleyen saatlerde yönetimle ilişkili çok ciddi iddialar ortaya atılabilir ve bu durum ciddi soru işaretleri yaratabilir. Yönetimin alt kadroları tarafından düş kırıklığına uğratılmasının altındaki gerçekler bir süre saklansa da Ocak 2016 ortalarından itibaren halkın haberdar edilmesiyle sır ortaya çıkacak. Yeni kadro olaylara daha fazla açıklık getirecek.
 

Terör olayları olabilir mi? Ya iç savaş?
*Evet böyle bir olasılık var. Plüton’un açıları bunu işaret ediyor ancak Uranüs’ün bu evrede ortalarda görünmemesi, tetikleyici konumda olmaması büyük çaplı bir terör saldırısının gerçekleşmeyeceğini düşündürüyor. Yinede dış güçlerin varlığı 7.ev transitindeki Plüton’un haber verdiği bir gerçek. Halkla yönetim arasında ciddi bir restleşme gözlemlenebilir. Merkür de yanan yolda olacağı için adil sonuçlar olmadığına dair karşı çıkışlar yadırganmayacak.
*Seçim sonuçları Ocak ortalarına kadar belirsizliği işaret ediyor. 2 Kasım sabahı değil belki ama Ocak 2016 ortalarından itibaren hayatımızda ve yönetim alanında çok ciddi değişiklikler beklemeliyiz.
Mutlu günlere..
 
1 Kasım seçimlerinin sonucu yeni bir belirsizlik dönemini getirebilir.
2-Yönetimle ilgili ciddi iddialar ortaya atılabilir. ( Plüton 7. evde kare 10.ev)
2-Yeni hükümet Ocak ortalarında kurulabilir. ( Transit Neptün 10. evde)
3-Alt kadrolardan biri yönetimi düş kırıklığına uğratacak ve engelleyecek. ( Satürn-Neptün karesi)
4-Halk seçim sonuçlarının doğruluğundan kuşku duyabilir. ( Merkür yanan yolda)
5-Büyük bir terör saldırısı değil, gençlerin ve çocukların mağdur olduğu küçük isyanlar çıkabilir. ( Ay-Plüton karşıtlığı)
6-Seçim güvenliği tam anlamıyla sağlanamayacağı için kuşkular artacak. (Ay- Plüton kavuşumu)
7-Adaletsizlikler hakkında derin sorgulamalar yapılacak. ( Merkür Terazi burcunun son derecelerinden Akrep burcuna geçiş yapacak)
SU KARAKUŞ
Uzman Astrolog

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI