Ana SayfaYazarlarYılın Son Yazısı

Yılın Son Yazısı

Bir yılı daha geride bırakırken sokak partileri revaçta, bkz. Akaretler, Nişantaşı, Taksim. Ayrıca her firmanın kendi partisi, mekanların partileri ay meğerse milletim ne meraklıymış partilemeye.

Neyse, ben de bu milletin bir mensubu olarak geçen hafta gittiğim sokak partisinde, etraftaki Minyon adlı mekana oturup birşeyler yiyelim dedik diğer partisever arkadaşlarımla. Siparişlerden biri ananaslı ve jambonlu pizzaydı. Pizza gelince jambonu üzerine koklatmış olduklarını görüp jambon esanslı pizza diye dalga geçtik, sonra da garsonu çağırıp biraz sızlandık. O kalabalıkta işletmeci gelip bize hemen yeni bir pizza yaptıracağını belirtti ve garsona kendi hesabına eklenmesini söyledi. 10 dakika sonra normal bir jambonlu pizza standardında yemeğimize kavuştuk. Burada Minyon’un işletmecisini tebrik etmeyi bir borç bilirim, oraya da tekrar giderim. 2012’de görmek istediğimiz hareketler bunlar…
Yılın En’leri
Haydi size son olarak bir klasik olarak yılın en’lerini yazayım bir de:
Yılın En Büyük Yalanı: Noel Baba yoktur by Keşan Müftüsü
Yılın En 32 Diş Güzeli: Azra Akın
Yılın En Çıplakları: Ecnebi Biscolata Erkekleri
Yılın En Entrikalı Dizisi: Muhteşem Yüzyıl
Yılın En Silikonlusu: Panpiş Hilal
Yılın Hayal Kırıklığı: Pucca’nın yüzünü göstermesi (gizemliyken daha iyidi)
Yılın Trendi: Kurukafalar
(Ayrıca yılın sosyal medyada en aktif, en sabırtaşı ve en mükemmel annesi olarak ta kendi annemi seçtim, bu da böyle biline…)
Bu sene de bana ayrılan sürenin sonuna geldik…2012’de görüşmek üzere hepinize trafikten, alkolden kusanlardan, korna sesinden ve sinir stresten uzak, bol eğlenceli ve nutellalı bir yılbaşı gecesi diliyorum!! Esen kalın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI