Ana SayfaYazarlarOcak bitti bile...

Ocak bitti bile…

 Bu aralar ne izliyorum?

Madmen’e ara vermiştim, son sezonu bitirmeye niyet ettim, son 6 bölüm kaldı ama eski tadını alamadım. Bunun nedeni de Homeland’in iki sezonunu da bitirip o tempoya alışmış olmam sanırım. Gossip Girl’ün de son sezonunu izlememiştim, onu da dün bitirdim ve hüsran, iyice saçmalamış bir final sezonu ve bölümü…Bunun üzerine yeni başladığım Suits adlı dizinin ilk bölümü baya sardı, sanırım artık onu izliycem Homeland yeni sezon 29 Ekim’de gelene kadar çünkü Newsroom’un da neredeyse ilk sezonunu bitirmeme rağmen çok ta heyecanlı değilim eee sonraki bölümde ne olacak acaba konusunda…

Yerli dizilerden Hürrem’e olan ilgim dizinin islami boyuta geçmesiyle söndü, artık kaydedip boş kalınca atlaya zıplaya izliyorum. OBGZK benim için Ali Kaptan’ın gidişiyle zaten bitmişti, kaldı ki Karolin peynirini her görüşümde sinirim zıplıyor. Yalan Dünya’yı izleyim diyorum o gün de O Ses Türkiye ağır basıyor, Kuzey&Güney biraderleri ise hep kaydedip hiç izlemiyorum. Sanırım Kıvanç’ın Aşk-ı Memnu halleri daha cazipti benim için, bu kromaj tavırların pek hastası olamadım.

Bu aralar ne dinliyorum?

Itunes store’un açılmasıyla beğendiğim her şarkıyı “hmm bu neymiş” modunda Shazam’layıp derhal indiriyorum. Pek ortaya karışık modu yani…

Bu aralar ne yiyiyorum?

Soğuk kış günlerinin verdiği rehavet ve kalın kazak giyme modundan bir rahatlık geldi, kebap senin pizza benim falan tatlılar havada uçuşuyor sonra da midem bulanıyor (yok asla kilo almıyorum, spor da yapmıyorum, hatta spor salonuna 10 aydır sadece masaj yaptırmaya gittim desem yüzüm bile kızarmıycak).

Bu aralar neler oluyor?

Ayaklarım birbirine dolanıp merdivenden düşmek olsun, saçlarımı yanlışlıkla kızıla boyamaları olsun, ters bir hareketle tüm sırtımı bloke etmem olsun sanki dökülüyorum. Bi de soğuk havanın getirisi aksırık ve tıksırık var tabi… Siz siz olun bol paçalı pantolonla topuklu ayakkabı giyip merdivenlerden innerken telefonla konuşmayın, kuaförünüze ne istediğinizi açıkça (cadıca) anlatın; bi de vitamini, çorbayı, bitki çayını eksik etmeyin!

Yazar tavsiyesi

Pizzanın üstüne sütlaç yemeyin…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI