Ana SayfaYazarlarNisan-Mayıs Ayları, Gelsin Tatil Programları

Nisan-Mayıs Ayları, Gelsin Tatil Programları

Sevgili okur, biliyorum özlediniz beni. Sevilmeyecek özlenmeyecek insan değilim. Nisan ayı leyleği havada gördüğüm aydır, üstüste Bakü, Ankara, Beyrut ve Paris yaptım. Tabii ki en güzeli Paris’ti, artık evim olmasa da gitmeye doyamadığım tek yer, her seferinde tekrar öğrenci olasım geliyor. İşten arta kalan zamanlarda elbetteki Francis, Diep, Les Deux Magots, Hotel Costes, Colette, L’avenue, Louvre, Concorde, Rivoli, St Germain gezdim durdum. Bakü bence Dubai olma yolunda ilerliyor, bu arada Chanel çantası olmayanı katıldığım konferansa almıyorlardı sanırım, hemen bu açığımı kapatmaları için ofis ahalime ricada bulundum, benim Bakü beyaz yakalılarından neyim eksik (azcık petrol, azcık gaz işte o kadar). Beyrut’tan bu sefer hiç zevk alamadım, Suriye yüzünden hayli gerginlerdi, e bu durum haliyle beni de gerdi, bir toplantı dışında otelden çıkmadım, iş olarak çok verimliydi o ayrı. Bu arada güvenliği abartan otel çalışanları check-in’de portatif seyahat ütüme el koydu, o kadar diyorum size. Check-out’ta da ben geri almayı unutunca minnoş hayat kurtaran ütüm kaldı mı Beyrut’ta… yurda dönüp Facebook’tan yaptığım duyuru işe yaradı da hayırsever bir arkadaşımın arkadaşı 23 Nisan için ordaymış tesadüf, getirdi valla, ben de ütücüğüme kavuştum, işte yukarıdaki de ta kendisidir.

Bunlar dışında Nisan ayı ayrıca taşınma ayı sanırım, gerek Ankara’daki ailemin İstanbul’a taşınması, gerek bizim İstanbul’da semt değiştirmemiz olsun kolilerle yatıp nakliyecilerle, mobilyacılar ve montaj ekipleriyle kalkıyoruz. Geri sayım başladı, son 2!

Gelelim şurdan burdan konulara atlamacaya: Sevgili Trendus yazarı arkadaşım Deniz Ünaldı’nın bir önceki yazısında önerdiği üzere Mac Extended Play Lash denendi, menun kalındı, kullanılıyor! Kirpiklerinin topaklanmadan tek tek ayrılıp uzun görünmesini isteyenlere tavsiyemdir.

Nihayet 10 yıldır kullandığım Coco Mademoiselle’e bir alternatif buldum, Botega Venetta Eau Legere! Bu aralar yeni takıntım bu parfum, yalnız pek kalıcı olduğunu düşünmüyorum. En azından elimi zenginleştirdim, bir alternatifim oldu. Tabi arkadaşlarımın beni yıllardır Coco ile özdeşleştirmiş olması ve Selin kokuyor demesi de hoşuma gitmiyor değildi ama papaz her gün pilav yemesin değil mi?

Depeche Mode konserinden beklentim eski şarkılarını söylemesi, son albümü pek içselleştiremedim nedense, 17 Mayıs’a ne kaldı ki?

Ve yine Anneler Günü geldi çattı, havalar da pek yağmursal depresif gidiyor, programlarınızı kapalı mekanlara ayarlayın derim.

Serdar Ekrem Sokak’tan haberlere gelirsek alt katımıza yeni açılan kuaförümüz No5 denendi, başarılı bulundu. Ayrıca yine 9 Numaraya açılan Nikol’ün de atıştırmalıkları, kahvesi ve tasarım takıları pek hoş, hemen bir çift küpe edindim.

Ve tabi bir Selinberry klasiği, yaz geldi yine şiştim, geç saatlerde yenen yemekler, üstüne karpuz kesmeceler, tatlılar, paket paket yağlı çekirdekler, tuzlu erikler, çeşit çeşit dondurmalar ve obez adayı bendeniz. Sevgili Dukan, bana derhal tekrar seni sevmem için bir sinyal gönder…siz bu yazıyı okurken ben Mayıs ayını rejime başlamaya çalışarak geçireceğim, olur da başlama  girişimlerim başarılı olursa yeni yazımı azmettim başardım şeklinde taktiklerle doldurabilirim haberiniz olsun. Baktım olmadı, bakmayacağım… yok yok bakacağım, güvendiğiniz diyetisyen isimlerini paylaşabilirsiniz canlarım. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI