Ana SayfaYazarlarNe olacak bu halimiz??

Ne olacak bu halimiz??

Bilmeyenler için ufak bir bilgilendirmeyle konuya gireyim, bendeniz Selinberry aslen bir tv kanalında dış yapımlar yöneticisi olarak çalışmaktayım. Tabi 1.5 yıldır bu kanalda gördüğüm dördüncü bölüm. İlk olarak kurumsal iletişim yöneticisi olarak başladım, ordan dış yapımlara geçtim, ordan genel yayın yönetmeniyle çalışmaya başladım sonra tekrar dış yapımlara geçtim. Bütün bu yer değiştirmeler benim isteğimle mi oldu? Hayır. Ama benim de işime geldi. Neyse, şimdi bizi başka bir medya kuruluşu satın aldı ve bir geçiş sürecindeyiz. Oldukça dezorganize, kötü yönetilen ve belirsizliklerle dolu bir süreç. Bütün satınalma ya da birleşmeler böyle mi olur bilmiyorum, sonuçta ilk kez içinde olarak yaşıyorum ama biraz daha stratejisi planlanmış ve organize bir süreç içeride çalışanlara hissettirilen stresi azaltır ve hepimizi daha mutlu, verimli kılardı.

Belirsizlik insan hayatında oldukça tatsız bir durum. Bi de benim gibi tezcanlı, sabırsız ve ne olacaksa hemen olsun kafasındaysanız kabus günler geçirebilirisiniz. Kabus demişken, geçen gece gördüğüm kabus ta bu süreç kaynaklı sanırım. İçinizde rüya tabiri yapan takipçilerim varsa söyleyin bakalım, bir araba kullanıyorum, yepyeni, kalabalık bir yerdeyim, trafik yoğun ve arabanın gaz-fren-debriyaj pedallarının hepsi gaz!! Hangisine bassam araba daha da hızlanıyor. Evet bu ne demek?
a)      Kibarca üstüm açık kalmış
b)      Ofisteki stresli ortam rüyama yansımış
c)       Yatmadan bir kavanoz nutella yememeliyim
d)      Bakırköy beni çağırıyor
e)      Hepsi ve hiçbiri
Bu rüyanın yorumu doğru yapan 10. takipçime yemek ısmarlayacağım. Bakın 100. demedim, ne kadar mütevaziyim. Bu vesileyle hepinize mutlu bir bayram diliyorum, dükkanı Perşembe’ye kadar kapatıyorum. Siz de kurbanlarınızı kesin ya da kesmeyin, trafik canavarı olmayın, spor yapın, alkol tüketimini abartmayın, sebze yiyin, nutellayı bilinçli tüketin. Ne kadar faydalı bir blog yarabbim, daha ne yapayım sizin için yani??

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI