Ana SayfaYazarlarMeditasyon Mucizesi

Meditasyon Mucizesi

Güya bahar geldi, cemreler düştü falan ama havalar iğrenç gidiyor. Karanlık, kasvetli, yağmurlu, soğuk. Eve tıkılıp depresyona girmek işten değil. Cıvıl cıvıl bünyeye hiç yakışıyor mu? Peki o zaman napıcaz? Evrenin sırrını açıklıyorum: Meditasyon! Işte bu şifa pınarı öğreti sizi sakin, huzurlu ve dingin yapacak, bir durdurup düşündürecek ve mutlu kılacak.
 
Hadi benim mutsuzluğum havalardan, herkesin kimbilir ne dertleri var: beyaz yakalı köleliği, 9-6 çalışma mutsuzluğu, yapılmayan zamlar, gelmeyen terfiler, yetmeyen zaman, çoluk-çocuk, eş-dost-aile sorunsalları… Peki çare neymiiişşşşş?? Hep bir ağızdan söylüyoruz: Me-di-tas-yoooonnnn!!!
 
Madem çare meditasyon, o halde size ilk ve tek Türkçe meditasyon mobil uygulamasını gururla sunarım: tabi ki adı üstünde “Meditasyon”.
 
Bu şahane uygulama zihin için adeta bir spor salonu yaratıyor ve bunu cep telefonlarımızın içine koyuyor. Meditasyon; stres, endişe, gelecek kaygısı, uykusuzluk, iş yaşamı ve ilişkiler gibi konularda herkese hitap eden türde bir rahatlama yöntemi bence.
 
Uygulama yaklaşık 1.5 ay önce piyasaya sürüldü ve şimdiden 50.000’i aşkın kullanıcıya ulaştı, tabii ki bu sayı sizinle de hızla artacak. Aynı zamanda Apple tarafından en beğenilenler listesine alındı ve Apple ücretsiz sağlık uygulamaları listesinde 1. sıraya yerleşti, yani öyle de muhteşem bir öneriyle geliyorum size.
 
Bizim ülkede sinir stres bol biliyorsunuz, gündem çok hareketli, tüm bunların üstüne hayat şartları da eklenince nerde benim hunim vaziyetine geliyoruz. E hastalıkların en büyük sebebinin stres olduğu da bilimsel bir gerçek olduğuna göre, atom fizikçisi olmaya gerek yok,  meditasyon can kurtaran simidimiz olabilir.
 
Bu uygulamadaki meditasyonlar, alanında yılların deneyimi olan Yogatime’ın kurucusu Deniz Bağan tarafından oluşturulmuş ve seslendirilmiş, ben size dandik app önerir miyim? Yani “Meditasyon” uygulaması, meditasyon deneyimi ve yenilikçi sağlık teknolojilerini birleştiriyor diyor ve uygulamayı indirip yorumlarınızı paylaşmanızı bekliyorum, kalın sağlıcakla!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI