Ana SayfaYazarlarMadonna 4Eva!!

Madonna 4Eva!!

Biliyorsunuz Madonna konserine gitmeyeni dövüyorlardı, haliyle biz de gittik. Açıkçası ben daha kaotik bir ortam bekliyordum, havanın kararmasına yakın gittiğimiz halde çok kolay girdik, baya kolay parkettik, gayet şahane konuşlandık falan ve o koskoca stad konser bitince gayet güzel boşaldı, ne bir itiş kakış ne de bir kavga dövüş. Bu bakımdan organizasyonu çok iyi yönetemeyen park görevlileri bile engelleyemedi akışı.

Gelelim Madonna ablamıza. Fiziken tanıdığım her 20 yaşında insana taş çıkaracak durumda olan M, her parçaya ayrı bir klip çekti sahnede seslendirirken. Uçan kaçan askerler, benim diyen kadından daha dişi erkekler (10 cm topukla benden rahat yürüyorlar misal), havada uçan bando takımı, omurgasız dansçılar hepsi muhteşemdi. Tamam konser başlayana kadar arada ayakta dikilmekten yorulmuş, tam yere çöktüğüm sırada önüme eski genel müdürüm dikilmiş, ona yerden merhaba demiş olabilirim, bu ayrıntılara girmeyelim.
Gecenin doruk noktası konusunda birkaç çelişkim var, bu noktada desteğinizi alsam diyorum:
1.       Madonna’nın memesini gördük, evet açtı, yok tutti frutti kızları gibi değil, hani emziren anne sütyenleri garip bi şekilde açılır ya üstten, işte onun seksi versiyonunu açtı
2.       Sevgilisiyle birbirlerine dil attıkları sahne
3.       Poposunu açıp salladığı sahne
Evet şimdi bahisleri alalım!
Bence ilk hareket oscarı alır almasına da olan bizim stada olmasın, devlet büyüklerimiz stadımızı kapattırmasın? Ha bi de bu hareketten sonra arkamızda dikilen ecnebilerin yorumunu eklemeden geçemiycem: “OMG, she is carzy! Is this legal in Turkey?” Milletin gözündeki algımıza bak, haksız da sayılmazlar da şu güzel Cuma gününde Bodrum’a gitmemize saatler kala kürtaj, benim bedenim vs. konularına girmiycem girince çıkılmıyo… Biz Madonna’dan çıkmanın verdiği heyecan ve ne şovdu ama yorumlarını dinlerken bu esnada deprem olmuş, ey Madonna, sen nelere kadirsin, şu Selinberry’ye depremi hissettirmedin ya, inşallah kendinden 25 yaş küçük sevgilinle çok mutlu olursun!
Size haftasonu için son tavsiyem hala almadıysanız MDNA albümünü almanız bi de şunu bi izleyin haftasonunuz güzel başlasın:
Sevgi, saygı, nutella…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI