Ana SayfaYazarlarDünyanın En Faydalı Bloğu

Dünyanın En Faydalı Bloğu

Ey benim gibi ya dümdüz babet ya da çok yüksek ince topuklu ayakkabı giymekten muzdarip Selinberry okuru! Yine bu eşsiz blogda sizinle tecrübelerimi paylaşıp bir fayda sağlamaya çalışıcam. Canım annemin tüm uyarılarına karşı fiziksel bir acı çekmeden elbetteki doktora gitmedim, hatta önlem almadım, işte sakalı yok napalım güzel annemin, tüysüz şeftali…Ne zaman ki sol ayağım üst tarafından arıza verdi, ben tutuştum. Hemen gidip Birkenstock terlikler alındı (evet bu blog reklam kokuyor, belki Birkiciler parmakarası modelin çok beğendiğim sarısı ve morunu da yollar hehe çünkü ben acı kahvesini aldım daha ağırbaşlı diye ama aklım cart renklerde kaldı), toplantıya bile onlarla gidildi, akabinde bir ortopedist bulundu ve röntgen çekildi. Baktık ki anatomik bir bozukluk ya da kırık çıkık yok, yüksek olan ayağımın arşını besleme kararımı takdir etti ve o da aynı marka terlik üstü bir de Camper ayakkabı önerdi, fakat şunu da ekledi: kadınlar Camper’ı kaba buldukları için pek giymek istemiyor. Valla bence gayet iyi bi marka, ben Kifidis’ten babaanne ayakkabısı önerecek, hadi bi nebze pozitif düşünce ile Geox genç anneanne modellerine takıl diyecek sanmıştım. Yaz günü Birkilerimle yetinmeyi düşünüyor, havalar soğuyunca da yeni bir girişimcilik örneği olarak hem estetik görünen hem de ortopedik ayakkabı tasarımına geçmeyi düşünüyorum. Ne yani, sağlıklı olucaz diye çirkin ayakkabı giymeye mahkum olacak değiliz di mi ama? Bu fikrimi çalıp benden önce uygulamaya geçen olursa haber etsin, telif hakkı bende, komisyon alıcam ona göre hem de kardan…Buradan Louboutin amcama selam eder, öpücüklerimi yollarım.

Bu yazın tek faydayla bitmesin diyorsunuz biliyorum. Ben hiç sizi kırar mıyım? Tüm ofisimizin canla başla uyguladığı Dukan diyetinin şu günlerdeki seyrinden de bahsedeceğim. Bu diyet ilk popüler olduğu zamanlarda yulaf kepeği yurdum marketlerinde bulunmuyordu. Oysa ki şimdi öyle mi? Kese kağıdı un torbasına benzer bir pakette alıyorsunuz, onunla muffin bile yapıyorsunuz. Ben bugün light meyveli yoğurda koyup yedim, böylece meyve tadı saman tadını bastırdı ve bu iğrenç toz yenilebilir bir hal aldı. Buradan size bu tozla yapılacak muffin tarifini de vereyim de Emine Beder yanımı da tatmin edeyim (sevgilimin üzerinde denediğim yemekler yetmedi sanırım): 2 yumurta, 3 yk toz tatlandırıcı, 4 yk yulaf kepeği, 1 yk yağsız yoğurt, 1 çay br.yağsız süt, 4-5 damla vanilya aroması, 1 çay kaşığı zencefil, 1/2 paket kabartma tozu ve sonra yumurtalar tatlandırıcı ile çırpılır, tüm malzeme karıştırılarak muffin kalıplarında yaklaşık 180 derecede yaklaşık 25 dk.pişirilir ve afiyetle yenir.

Daha ne istiyorsunuz benden, sağlık desen sağlık, afiyet desen afiyet, bu kadar tadından yenmez bir yazıyı yaz sıcağında Uludağ’ın şekersiz limotası eşliğinde okuyun derim, ya da şekersiz gazoz da çıkarmıs, valla Sprite yapamadı Uludağ yaptı helal olsun…Nutella yemeyin, dikkate edin azcık, kışın yersiniz…Esen kalın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI