Ana SayfaYazarlarDizi Izleme ve Gribal Enfeksiyon Arasındaki Bağ

Dizi Izleme ve Gribal Enfeksiyon Arasındaki Bağ

Grip sezonu açılmıştır hepimize hayırlı olsun. Ben şahsen kendi adıma çok şanlı bir açılış yaptım, bir haftadır en yakın dostum İlliadin adlı burun spreyim. Enfeksiyonu kapmamda desteği bulunan Ege ve Akdeniz kıyılarındaki işlerimde maruz kaldığım güzel havalar (denize girmeceli, plajda yanmacalı) ertesi İstanbul’da çakan şimşekler (vücut haliyle ne olduğunu şaşırdı), grip olan tüm aile bireylerim (devamlı seyahatte olduğumdan özlemiştim, sarıldım öptüm hepsini), uçak havalandırmasındaki herkesin nefesini devir daim ettiğine inandığım iğrenç hava (bu haftaki yolculuğumda Japonlar gibi maske taktım valla) ve stresli mobil iş temposu olduğuna inanıyorum, emeği geçenlere teşekkür yok.

Doktorlar gribin ilacı bir hafta yatmak diyor, yok ya!! Kimin var bir hafta yatacak zamanı… Herkes kendinin doktoru; misal ben Umca, C vitamini, ekinezya, taze bitki çayları, zencefil shot, taze meyve suları, tavuk suyuna çorbalardan yana kullandım şansımı. Elbette pastil, antihistaminik, burun spreyi de şart ama temelde bol sıvı tüketmek önemli, bu arada evde kalabiliyorsanız kalın tabi, dinlenmece, yeni diziler falan off süper diyip yeni dizi tavsiyelerime geçiyorum derhal…

Selinberry Dizi Sıralaması

1.    Orange Is The New Black (3. Sezon başladı, hapishane kuşu kadınların trajikomik hikayeleri)

2.    How To Get Away With Murder (çok başarılı ünlü ve aynı zamanda üniversite hocası avukatın öğrencilerini de bulaştırdığı davalar, cinayetler, tırsınççç)

3.    Tyrant (yeni keşfim, Ortadoğu’da atmasyon bir ülkede geçiyor, bize de benzetiyorum arada bazı şeyleri, politik pembe dizi)

4.    Narcos (Kolombiya’dan çıkan uyuşturucu trafiğinin doğumunu Escobar’ın hayatı ile bütünleşik anlatıyor)

5.    Grey’s Academy (all time favorite, Mc Dreamy öldükten sonra neler oluyor bakalım)

İşte size yine muhteşem bir kıyak, ben izledim, beğendim, müptelaları oldum, siz de izleyin görün, bana teşekkür edin, hayır dualarınızı esirgemeyin, gribim geçsin, sağlıkla mutlu yaşayalım, hadi öperim…

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI