Ana SayfaYazarlarCuma neşesi

Cuma neşesi

Yeni bir başlangıçtan selamlar (bu satırları yeni ofisimden yazıyorum, yeni yıl yeni iş dedim ve bugün birinci ayım bitti bile), yine çok uzun olmuş sizle görüşmeyeli. Neler oldu neler…iş değiştirmeler, hastalıklar sağlıklar, virüsler, seyahatler, kavgalar, barışmalar, maçlar, mutluluklar, üzüntüler ve yine hayat akıp geçti…ama boşverin bunları biz yine güzel noktalara değinelim:

-Yeni açılan o kadar çok yer var ki gitmediğim, en merak ettiklerim listesi yapsam sanırım Gaspar, Tepenyaki Alaturka ve Duble Meze’yi koyarım. Bu Cumartesi Gaillard’dan başlayalım bakalım, haydi bismillah…

-Dün ilk kez oksijen bakımına gittim, cilt bakımından farkı birkaç seanstan sonra ince ve yerleşmemiş çizgileri açmasıymış, zaten dokunulma fikri çok hoşuma gittiğinden ve kendimi her vesile ile masaja attığımdan yüze yapılan masaj kısmı da çok güzel geldi, tavsiye ederim, hatta adres vereyim :D-Gym, hani şu Maslak’taki.

-Geçen haftasonu çok duyup yeni gitme fırsatı bulduğum Şile’deki Casa Lavanda Otel’e ba-yıl-dım! Şahane şömineler, güzel şaraplar, Michelin yıldızlı bir şefin elinden çıkmışvari yemekleri, güzel doğası, gösterişsiz ama bir o kadar iddialı spası ile gönlümü fethetti. Tabi yakın olması en güzel tarafı, uçakla havaalanına gidip ordan otel transferi organizasyonu yok, İstanbul’a arabayla 45 dakika.

-Bu ara hiç sinemaya gidemedim, o kadar çok film var ki biriktirdiğim…ama bugün Eyvah Eyvah 3’ten başlıyorum artık. Bir de Elif Şafak’ın Ustam ve Ben kitabına başladım, hiç fena değil, kitabımla mutluyum.

-Pazar günü programımda ise gündüz online bilet satış sitesi deneyimi berbat olan Zorlu Center’daki Cats akabinde de GS maçını stadda izlemek var.

-Yeni tutkum ise basketbol, hem de Darüşşafa Doğuş ile! Bu yıl hem 100. Yılları hem de 2. Ligin birincisi olarak lig sonu 1. Lige yükselecekler, heyooo!! Cumartesi saat 17:00’de Ayhan Şahenk Spor Salonunda Antalya’yı ağırlıyor, ben ordayım, hadi siz de gelin!! Vazgeçmek Yok!

Benden haberler böyle sayın okur, sizden n’aber? Justin Timberlake konserine gidiyor musunuz? Ben kararsız kaldım, tavsiyelerinize açığım.

Bir de hastalık havası tavsiyesi: 1 nar, 1 elma, azcık zencefil, 1 havuç, 2 kivi suyunu sıkın, bir güzel için, ohhhh şifa niyetine yarasın…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI