Ana SayfaYazarlarAZAR AZAR SIK SIK OKUYUN

AZAR AZAR SIK SIK OKUYUN

Yağmur geldi hoşgeldi. Kumlu çıplak ayak resmi paylaşmaya bir dur demek gerekiyordu artık. Bu vesile ile 2014 sonbahar sezonu hepimize hayırlı olsun. Sağlığımız, keyfimiz, aşkımız, işimiz, gezmemiz, tozmamız, hayattan zevk almamız yerinde olsun, amin (dua gibi yazdığımı farkedince sonunda  amin demek farz oldu).

Eylül ayı doğum ayıymış onu anladım, bir bereket ki sormayın. Herkesin mi doğumgünü bu ay olur, herkes mi bu ay hamile kalır, herkes mi bu ay yeni işe girer, vallahi eşi dostu tebrik etmediğim, sağa sola çiçek-çikolata yollamadığım gün geçmedi sayın Trendus okuru. Neyse ki yağmur sezonu ile beraber düğün dernek işleri bitti de sıcakta süslen püslen saç baş yaptır ve hepsi nemden bozulsun, maymun gibi sıcakta bütün gece zıpla olaylarına şimdilik son verdik.

Sonbaharın en çok sevdiğim yanı kalın giysiler, kazaklar, paltolar ve botlar giymeyi özlemiş olmak ve hafiften de olsa montalara, yağmurluklara bürünmek. Tabii ki bu özlem kara kışta lahana gibi kat kat giyinmeye başlayıp o kıyafetler üzerime ağırlık yapınca son buluyor. Insanoğlu nankör, napalım, özlersin sonra da bıkarsın işte.

Modaya dair verebileceğim tek tüyo ise geçen hafta iş için gidip tesadüfen moda haftasına denk geldiğim NY’de gördüğüm detaylar: püskül, püskül, püskül… Bu sezon apaçi takılacağız sanırım, her yerde bir saçak, her kıyafetten sarkan bir takım kendini bilmez ipler…

Havanın da soğuması ve artık iş çıkışı aklımın sokakta kalmamasını vesile ederek spor salonu üyeliğimi de yenilemiş bulunuyorum, vatana millet hayırlı olsun. Yazın yediğim dondurmalar beni tırmalamadan azcık zıplasam, kickbox olsun zumba olsun ter döksem fena olmayacak. Zira aletli pilatese bir yılın sonunda yeter bu kadar deyip devam etmeme kararı almış bulunuyorum, malum maymun iştahlı yay burcuyum, bir sene yeterince uzun bir süreydi zaten, aferin bana. Sahilde binerim diye aldığım bisiklete de iki kere bindim, dalga geçmek yok.

Son olarak size içimi dökmek adına sinir olduklarım top 5 listemi paylaşmak isterim:

1.     Biri yanar biri söner ergen sivilceleri (gencim hala diye teselli ediyorum işte kendimi)

2.     Güvensiz, kıskanç, negatif, beceriksiz, zehirli insanlar (birini düşünerek söylediğim çok mu belli oldu?)

3.     Geç kalanlar

4.     Haddi olmayan işlere burnunu sokup cürretleri kendilerini aşanlar (tamam bunu da birini düşünüp söyledim)

5.     Sevdiğim insanları üzen kötü haberler (bu ara sık oldu, tadımız kaçtı)

 

Çözüm sürecinde takındığım tavır 2,3ve 4. maddelerdeki insan tiplerini görmezden gelmek, işime bakmak, çalışıp eğlenmeye devam etmek. Sivilcelerle savaşta aknilox adlı ilaç ve kötü haberlere çare olarak ta pozitif düşünmek, dua etmek ve meditasyon yapmak.

Hepinize harika haberler alacağınız, etrafınızda sadece pozitif insanların olduğu bir sonbahar diliyorum, öperim!

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI