Ana SayfaYazarlar2013 KARARLARI

2013 KARARLARI

 Bu yıl okuması kolay yazılar yazmaya karar verdim, toplantı notu gibi, bu arada toplantının kısası makbuldur, yeri gelmişken söyliyeyim, uzayınca konsantrasyon bozulur, telefonla oynanmaya başlanır, çiftlik hayvanları beslenir, arkadaşlarla mesajlaşılır hatta çaktırmadan foto çekilir. Nerden mi biliyorum? Yok ben öyle şey yapmam da yapanları görüyoruz, iyi bir gözlemciyim diyelim.

Yeni yılda kendime dair aldığım kararlar listesinde öncelikle görmek istediğim yerler var, bunlar önümüzdeki yıllara da yayılabilir tabi, yoksa yılın yarısı tatil olmalı, THY Kobe Bryant ve Messi’den sonra bana sponsor olmalı (hemen şu an yeni reklam filmi senaryosu gözümde canlandı, hangisine gideceğini şaşıran çocuğa dondurma veren kabin amiri olabilirim mesela, ama bu kadar kısa bir rolle yetinemem, filme renk katmak açısından bir de jön koyalım, o da pilot olsun mesela. Brad Pitt olmasın bu jön, en son havaalanında Chanel No 5 reklamlarını gördüm, pek yaşlanmış, kırışmış, o reklama bakıp ta o parfümü alan olur mu acaba?…) bu uzun girizgahtan sonra 2013 wishlist destinasyonlarımı açıklıyorum:

1.       Küba

2.       Rio

3.       Cape Town/Johannesburg

4.       Singapur

5.       Marakeş/ Kazablanka

6.       Zanzibar

7.       Vietnam/Kamboçya

8.       Mauritius

 

Baya iyi seçmişim değil mi? Ama en önemli ve güzel destinasyonu sizinle paylaşamıycam çünkü zaten ayarlandı ve gidiyoruz, çok hayırlı bir iş için. Dönüşte izlenimlerimi paylaşırım artık ama biraz bekliyceksiniz.

Gezelim görelim faslından sonraki yapılacaklar listemde neredeyse 10 aydır gitmediğm spora yeniden başlamak var, artık “ne zamandır gelmiyorsunuz Selin Hanım” gibi taciz mailleri atmayı bile bıraktılar ve tam olarak benden ümidi kestiler sanırım. Ufak bir şok yaşatsam onlara ne kadar hoş olur değil mi? Özlemiyor da değilim manyaklar gibi spinning, bossu, pilates falan yapmayı da işten çık, derse gir, duş faslı, eve gel saat 22:00 oluyor, ne bir yemeğe gidebilirim (ki belki hayırlısı olur), ne bir dizi izleyebilirim, işte ancak evde pelte gibi uyuyakalırım. Acaba sabahları mı spora gitsem sıcak yatağımdan 06:30da çıkıp? Saçmaladım tamam, ruhen imkansız.

Son olarak el attığımız konu emlak piyasası. Bu ara pek çok kiralık-satılık ev gezdik ve derin incelemelerimden çıkardığım izlenim evler gereksiz pahalı, bir emlak balonu var, kiralar daha makul (bunları birilerinden duymus ve copy/paste de yapıyor olabilirim). Sonuçta karma diye birşey varsa ben de evrene şu isteğimi ileteyim hazır burayı bulmuşken : iyi durumda değil yeni durumda, minimum 2 banyolu, tercihen 4 odalı tabi fazlasına da hayır demem, yeri işe yakın ya da ulaşımı kolay, böyle geniş pencereli ferah havadar bi ev lütfen (isteyenin bir yüzü…).

Yılın bu ilk ayının 3. gününde hepinize bol nutella yiyip hiç şişmanlamayacağınız muhteşem bir yıl diliyorum… 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI