Ana SayfaYazarlarKimseler yokken ‘’O’’ vardı.

Kimseler yokken ‘’O’’ vardı.

Geçtiğimiz hafta şehirde en çok konuşulan iş Deniz Akkaya’nın Klien’da yaptığı partiydi şüphesiz. Deniz Akkaya bu ülkenin ilk ikon’larından. 90’lardan 2000’lere uzanan kariyerindeki, ikonik defileler, ikonik pozları ve yaptığı TV işleriyle bir döneme ismini verdi mi verdi. İşte o ikonika, Klien’da Çarşamba günü bir parti yaptı. Zaten popüler ve dolup taşan bir mekandı ve her zamanki gibi çok kalabalıktı. İçeride Gonca Vuslateri, Merve Özbey, Esin Övet gibi davetlilere ek olarak, gece hayatının ayrılmaz ikilisi olan ben ve Pink Frued’ da vardık. Sabahın ilk ışıkları doğduğunda (böyle bir şey yok artık sabah 7’de bile hava karanlık) ben hala EX’imin, o gece tanıştığım flörtümle samimi dansımı görmesinin zaferiyle, partilemeye devam ediyordum. Biliyorum çok çiğ bir sevinç ama insanız işte zaaflarımız, hırslarımız var.

Perşembe akşamı SwissOtel’in içinde açılan Garbo’nun lansmanı vardı. Revü şovları, welcome alanındaki şıklıklar ve şahane kokteylleriyle şehrin uğrak noktası olur mu bilemem fakat, son derece cool bir mekân. Gecenin en şık ve en güzel ismi ise şüphesiz Jülide Ateş idi. Bence, Türkiye güzeli seçildiğinden daha güzeldi. Kadınlara bir şey oldu zaten, kimse yaşlanmıyor artık. Estetik müdahalelerden bahsetmiyorum, başka bir durum bu. Estetiğe geri dönersek de yaptırmayın diyenle arkadaşlığınızı kesin diyorum.

Aşırı partilemekten yorulan bedeninizi dinlendirirken eğlendirmek,  mümkün mü sorusunun yanıtı için yine bütçemi ve kendimi feda ettim. Nişantaşı’nda nasıl chillenilir?

•    Bir kere arda arda mahalle barları açıldı, örneğin modern meyhane konsepti ile açılan Ahali. Ben hiç rakı-meze yapmadım fakat yapanların çoğu mutsuz. Menülerin kısıtlı ve pahalı olmasından, seçme özgürlüğü bulunmamasından şikâyet ediyorlar. Ben şarapçı olduğum için nasıl daha az kalori alabilirim, diye çözüm üstüne çözüm ararken, tabii ki meze yemeyecektim. Fakat fonda Sezen, Ajda filan çalarken, gelsin şişeler, gitsin şişeler, gebersin ex’ler, yaşasın yeniler derken yine kilo aldık.

•    Socrates dergisinin (spor) barı var Nişantaşı’nda ve inanılmaz geniş bir bira menüsü var. Yazın iş çıkışı baya popi olmuştu fakat, Şişli belediyesi kaldırımlardaki tüm masalara savaş açınca ayakta chillenmeyi sevenlerin tercih ettiği bir mekân oldu. 

•    Topağacı Hunhar ise gençlerin parti mekânı olmaya aday. Cuma gecesi ben eşofmanımla bakkala giderken, gençler sokaklarda kusuyordu. 

Cumartesi gecesi dışarı çıkılmaz kurulanı ise Mama için bozduk ve kalabalığın içinde kalakaldık. Suma’cıların açtığı mekan, ‘’O’’ eğlence anlayışını sevenler için, iyi bir alternatif olacağa benziyor. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI