Ana SayfaYazarlarZımbalı Adımlar

Zımbalı Adımlar

Zımbalı ayakkabılar, özellikle erkeklerin favorisi olmakla beraber artık bayanlar tarafından da tercih edilmeye başladı. Zımba ve siyah kelimeleri ilk duyulduğunda insanın aklında sert bir imaj yaratıyor biliyorum ama zımbaların boyutlarına göre ayakkabılarda çok şık görüntüler de sergileyebilir. Örneğin yukarıdaki fotoğrafı çekene kadar zımbalı ayakkabılar konusunda biraz daha ön yargılıydım. Ama hem kıyafet hem de ayakkabılar birbirini çok şık bir şekilde tamamlamış. 

Aslında, ayakkabı seçimine göre zımbaların ayakkabıya kattığı ifade de değişebilir. Elbette, zımbaların boyutları büyüdükçe ve çiviler sahneye çıktıkça  biraz daha sert imajlar ortaya çıkabiliyor.

Fakat ben yine de minik zımbalı ayakkabıların oldukça şık olduğunu düşünüyorum. Üstelik hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Botlarda kullanılan zımbalar belki çok şık bir tercih olmayabilir fakat oxford ve topuklu ayakkabılar için bu durum geçerli değil.( Eğer üzerinde çiviler yoksa=))

Moda Haftalarında daha sık karşıma çıksalar da yine de bu tarz ayakkabıları Milano sokaklarında özellikle de akşam saatlerinde oldukça sık görüyorum. Örneğin, yukarıdaki fotoğrafı Milano Moda Haftasında, aşağıdaki fotoğrafı ise sıradan bir çarşamba günü çektim. 

Bu ayakkabıyı oldukça şık buldum hatta yakın zamanda bir çiftte kendime almayı planlıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Belki bu ayakkabının önünde duran kocaman püskülü yerine  zımbalı ama sade bir oxfordu tercih etmek daha doğru bir karar olacak. 

Aslında zımbalı ayakkabılar siyah renkle olduğu kadar deri kumaşla da birbirine oldukça yakışıyor. Fakat dikkatli olmakta fayda var. Çünkü bu ikili birleştiğinde ucuz bir görüntü de ortaya çıkabilir. Bu yüzden ikisini de kullanmayı isterseniz kombinasyonunuzdaki diğer parçaları daha sade tercih edebilirsiniz.

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI