Ana SayfaYazarlarYeniden Sivrilin

Yeniden Sivrilin

 Uzun zamandır yuvarlak burunlu ayakkabıların şık görüntüsüne alışmışken sivri burun ayakkabıların küllerinden yeniden doğmasına pek sevinemedim. Hatta dönüşün ilk sinyallerini vitrinlerde görmeye başladığımda “Nayır, nolamaz” kelimeleri bile geçti aklımdan. Aslında ilk moda oldukları zaman çok beğenmiştim fakat her durumda ölçü kaçabildiği için bu seferde aşırı sivri burunlu ayakkabılara hatta terliklere maruz kalmıştık ki bu tarz sivri burunlu ayakkabılar kullanım ve kaliteye göre burnundan kıvrılma riski gösteriyordu. Sonuç olarakta yer yer Alaaddin modeli kıvrık ayakkabılar caddelerde kol geziyordu. Benim de bütün bu anılarım canlanınca haliyle gereken heyecanı  gösteremedim.

Üstelik bu sefer kısa topuklu modelleriyle karşımızdalar. Yüksek ökçelerin her derda deva olduğunu düşünen biri olarak bu yeni sezon trendinden çok memnun değilim. Fakat Valentino`nun zımbalarla süslü sivri burunlu ayakkabısı topukları yüksek olmasa da sezonun umut vaad eden en "it" parçası.

 

Valentino

 

 

Yinede itiraf etmek gerekirse sivri burunlu ayakkabıların kendine has bir çekiciliği var özelliklede topuklar yükselmeye başladığı zaman. Mesela Jimmy Choo’nun siyah sivri burunlu ayakkabıları kesinlikle zamansız modellerden biri ve tam anlamıyla bir kurtarıcı. Eğer bu sezon bir sivri burunlu ayakkabı almaya karar verirsem tercihim yüksek topuklardan yana olacak ki Christian Louboutin`ın sinsi gülüşünü buradan bile hissedebiliyorum. 

Jimmy Choo

 

Christian Louboutin

 

Elbette kişiye göre tercihler farklılık gösterebilir fakat kısa topukların sivri burunlara çok yakışmadığını düşünüyorum bence bacakları olduğundan çok daha kısa ve kalın gösteriyor. Kişinin ne kadar ince olduğununda pek bir önemi kalmıyor. Örnek verecek olursak aşağıdaki Jimmy Choo ayakkabı benim koşarak kaçmamı gereken modellerden biri. ( zaten oldum olası sevemedim şu topuğumsu modelleri, babetle topuklu ayakkabı arasında sıkışıp kalmış bir görüntüsü var.)

Jimmy Choo

Bütün bunların sonucunda, sivri burunların geri dönüşünü yüksek topuklarla kutlamak gerektiğine inanıyorum . Her topuklu ayakkabının kendine ait farklı bir havası vardır. Sivri burunlarında öyle ve ben eminim ki her ne kadar yuvarlak burunlu ayakkabıları sevsem de yüksek topuklu seksi bir sivri burun benim kanıma girmeyi başaracak.  

Alaıa

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI