Ana SayfaYazarlarYeni Sezonun Kapısı Aralandı

Yeni Sezonun Kapısı Aralandı

 Yağmur, kar derken her geçen gün güneş kendini biraz daha hissettirmeye başlıyor. Şubat ayından sonra sağı solu belli olmayan martı’da atlatıp resmi olarak baharın gelişini kutlamaya başlayabiliriz sonrasında da ver elini yaz. Yeni sezonun kapısı hazır aralanmışken içeriye bir göz atmanın tam zamanı.

Bahar denilince akla ince elbiseler, çicek desenleri ve pastel tonları gelir. Yaz mevsimi ise daha cesur davranır ve tüm canlı renkleri önümüze serer, elbiselerin boyu biraz daha kısalır ve cesur dekolteler sıcaklık derecesini bir kat daha yükseltir. Bu yeni sezonda ise kendimizi tam bir karmanın içinde bulacağız. Baharın narin elbiseleri yazın canlı renkleriyle birleşecek ve cesur dekoltelerin yerini  hayal gücümüze fırsat veren dökümlü kombinasyonlar alacak.

Alexandre Herchcovitch 

320

Haider Ackermann

Baharın vazgeçilmez desenleri ise bu sezon sınırları zorlamaya kararlı. Rengarenk, karmakarışık desenler çiçek desenleriyle birleşip gardırobumuzu bir hayli hareketlendirecekler. Yani bu sezon size tavsiyem desenler konusunda en az onlar kadar cesur olun ve en karışık desenleri üzerinizde taşımaktan çekinmeyin. Hatta yumuşak çiçek desenlerini bir kenara bırakın ve psychedelic tasarımların, renkli fırça darbelerinin ve patchwork`lerin tadını çıkartın. Tasarımcıların hayal gücünü zorlayan desenlerle hazırladıkları koleksiyonlar sizi oldukça keyifli bir yolculuğa çıkartmaya çoktan hazır.

320

Gareth Pugh

320

Isaac Mizrahi

320

Mary Katrantzou

Son olarak yeni sezona eski bir oyuncunun katıldığını söylemek istiyorum. "Beyaz". Aslında yazın ilk habercisidir beyaz fakat neon renklere kendimizi o kadar kaptırdık ki beyazı neredeyse basic t-shirtlere hapseder olduk. En son ne zaman baştan aşağı beyaz giyindiniz? Ya da en son ne zaman dışarı çıkarken eliniz beyaz elbisenize gitti? Benim için oldukça uzun zaman oldu. Fakat bu sezon beyazın sessiz asaleti tasarımcıların koleksiyonlarında adeta varlığını haykırıyor ve bu yazın vazgeçilmezi olmak konusunda oldukça kararlı. 

320

Cushnie et Ochs

320

Doo.Ri

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI