Ana SayfaYazarlarÜmit Benan`ın Trussardi Defilesi

Ümit Benan`ın Trussardi Defilesi

 İki yıl önce Ümit Benan adını “Who is on Next” yarışmasında kazandığı birincilikle duyurmuştu.  Daha sonra yaptığı tasarımlarla ve onları sunuş şekli ile bu ünvanı ne kadar hak ettiğini kanıtladı. Şimdi ise yüzyıllık geçmişiyle Trussardi markasının yeni kreatif direktörü oldu. Trussardinin klasik ruhuna Ümit Benan’ın asi  dokunuşları değdi ve Milano Moda Haftasına damgasını vuran şovlardan biri gerçekleşti.

Şimdiye kadar bütün koleksiyonlarını beyaz bir podyumda sergilemek yerine farklı kurgularla sunmayı tercih eden Ümit Benan, yine aynı çizgide devam etti.  Benim merakla beklediğim, davetiyeyi alınca defile gününü iple çektiğim isimlerden biriydi. Normalde büyük salonlar, oteller tercih edilirken Trussardi’nin adresi Piazza Scala’nın ( Scala meydanı) yanında bulunan  mağazasını gösteriyordu.  Ben bir heves görevlinin yanına giderek davetiyemi verdim, oda beni mağazanın kenarında ufak bir bölüme yönlendirdi.  Dışarıda beklemek, çok erken gitmediğiniz sürece pek yaşanan bir durum değildir.  Hatta basın çok daha önce girer ama bu kez bir tuhaflık vardı. Bekleme süreside biraz sıkıcı bir hal almaya başlarken trafikteki klasik arabalar dikkatimi çekti. Korumalarda ellerinden geldiğince trafiğe müdahale ediyor klasik arabaların geçişini kolaylaştırıyorlardı. Daha sonra arabalar önümüzde durdu ve tüm şaşkın bakışların arasında defile başladı.

 

Evet, Ümit Benan podyum yerine sokağı tercih etmişti , her ne kadar farklı bir sunum olsa da sokakta defile yapmanın bazı dezavantajları var. Her şeyden önce Trussardi’nin mağazası turistik bir meydan da olduğu için kalabalıkta korumalara epey zor anlar yaşattı. Tamam belki yerimizde oturup fotoğraf çekemedik ya da insanı havaya sokan o meşhur defile müzikleri yoktu ama kesinlikle etkileyiciydi. Ümit Benan kendine has yorumuyla ama çizgilerin dışına taşmadan farklı bir Trussardi yaratarak ilk sınavını başarıyla verdi.  Şimdi sizi koleksiyon fotoğraflarıyla başbaşa bırakıyorum, bakalım sizin fikriniz ne olacak?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI