Ana SayfaYazarlarStyling Zamanı

Styling Zamanı

 Akşamın bu saatinde (ne akşamı gece oldu) blog yazmak değildi amacım ama son zamanlarda çok vakit geçirdiğim bir siteyi sizinle paylaşmak istedim. Looklet, özellikle moda okuyan veya styling ile ilgilenenlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm bir site.

Looklet, bütün dünya markalarının kıyafetlerini ve aksesuarlarını bünyesinde barındıran ve beğendiğiniz her ürünü, seçtiğiniz modellere giydirme şansı veren bir platform. Dilediğiniz modeli seçip, istediğiniz kombinasyonları yaratabilir, değişik arka planlar ekleyip, farklı efektler uygulayabilirsiniz. Eğer styling ile ilgileniyorsanız yüzlerce kıyafet ve aksesuarları birbiriyle kombinleyerek hem pek çok fikir edinebilir hem de pratik yapmış olursunuz.

Ayrıca diğer üyelerin yaptığı kombinasyonlara da oy verip, yorum yazabiliyorsunuz . Eğer styling konusunda başarılıysanız aldığınız puanlara göre “Top List” e girmeniz ve başarınızı daha geniş kitlelerle paylaşmanız da mümkün.

Size kendi yaptığım kombinasyonlardan bir kaç örnek veriyorum eğer hoşunuza giderse http://looklet.com/ adresine girip bu konudaki yeteneklerinizi gösterin derim.

Not: Modellerin yüz ifadesini beğenmediyseniz modeli seçtikten sonra yüzünün üzerine tıklayıp yüz ifadesini değiştirebilirsiniz . Ben bunu iki hafta sonra keşfettim, kendime de sinir oldum o yüzden hemen söylüyorum:)

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI