Ana SayfaYazarlarMilano`da Lüks Kış

Milano`da Lüks Kış

 Milano’da Noel zamanı yaklaştıkça kışın soğuk rüzgarlarını daha da çok hissetmeye başladık. Kar taneleri sokakları beyazıyla örtmeden önce sezonun vazgeçilmezlerine gözatmanın tam zamanı.

Yaz aylarında narin yüzünü gösteren doğa, bu kış tüm cazibesi ve hırçınlığıyla karşımıza çıkıyor. Fakat Milano kadını doğanın bu yüzüyle, Roberto Cavalli ve Dolce & Gabbana sayesinde uzun süre önce tanışmıştı. Leopar ya da zebra hiç farketmez, bu desenlerden biri mutlaka Milano kadınının “daima” listesinde yer alır. Hayvan desenleriyle birlikte lüks timsali kürklerde sezona sıcak bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Üstelik bu sefer sadece omuzlarımızda gezmek yerine hem adımlarımızda hem de elimizin altında olacaklar. Aslında pek çok kadının çekimser yaklaşabileceği bu trend, Milano kadını için adeta bir oyun alanı. O, siyah deri taytlarını yüksek topuklu leopar desenleri botlarıyla tamamlamaya, omuzlarına dökülen saçlarını, kürklü yakalarla harmanlamaya bayılır.

 

                                          Roberto Cavalli

Lüksten bahsetmişken, bu sezonun bir başka gözdesi olan altın rüzgarının Milano kadınının kucak dolusu sevgisiyle karşılanacağından hiç şüphem yok. Belki güne sade bir jeanle başlamayı tercih edecek Milano kadını fakat elini ikinci kez dolaba attığında altın rengiyle ihtişamını tamamlamak isteyecektir ya da mutlaka altın takılarla son dokunuşunu yapacaktır. Bir Milano kadınını sade parçalarla hayal etmek aslında onu hiç tanımamak demektir.

                                           Erickson & Beamon

                                             Aurélie Bidermann

SokakIarın sesi…

Duomo meydanına giden yolda Sanbabila’dan başlayan pek çok cafe görürsünüz. Yaz kış farketmeksizin sıralanmış beyaz masalar , narin vazosundaki tek kırmızı güller tüm sokağı kuşatır ve o masalar her gün birbirinden şık kadınları ılık bir cappucino ile ağırlar. Yürüdüğünüz yol boyunca sezonun trendlerini de görme fırsatı bulursunuz.

Mesela bu kış, milano kadını dar kesimli kalem etekleriyle güne başlayacak ve maxi boy paltolarıyla beyaz masalardaki ilk sabah kahvesini içecek. Hayvan desenleri ise aksesuarlarda bize göz kırpacak. Gün dönmeye başladıkça bu sefer aynı desenler vücuttaki yerini almaya başlarken biraz daha ihtişamlı görüntüler Milano sokaklarını saracak. La rinascente’nin kapıları şık kadınların geçidi olmaktan büyük bir keyif alacak.

                                          Antonio Berardi

Sokak Çekimi…

Bu kış Milano kadını lüks ve ihtişamın tüm yansımalarını büyük bir aşkla sokaklara taşırken adımlarını Gucci’nin diz üstü çizmeleriyle atmak isteyecektir. Üstelik bacaklarımız sadece dizüstü çizmelerle değil birbirinden güzel dizüstü çoraplarla da sarılacak.

                                                    Gucci

                                           Christian Louboutin

Aksesuarlar da ise doğanın öpüp geçtiği çantalar başrolde. Onlarda kürklerin, hayvan desenlerinin etkisi altında ve bu kez omuzlarımızdan çok ellerimizde şıklıklarını gösterecekler. Ellerimizi cebimizde taşımayacağımız bu kış sezonunda şık ve gösterişli çantlara en yakın dostu eldivenler eşlik edecek.

Sokak Çekimi…

Sokak Çekimi…

Eğer kış aylarında Milano’ya geldiyseniz eldivenlerin Milano kadını için önemini birbirinden gösterişli eldiven dükkanlarına bakarak anlayabilirsiniz. Ucu görünmeyen çeşitliliğinin içinde her stili tamamlayacak  eldivenler kışın soğunda bizi ısıtan en şık aksesuarlardan biridir. Yaklaşan kış sezonunda ise deri eldivenler sezona etkileyici bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Burberry Prorsum`un deri bağcıklı eldivenleri ise şimdiden kışın arzu nesnesi olmaya çok yakın.

                                     Burberry Prorsum

Görünen o ki Milano sokakları bu kış lüksün tadını sonuna kadar çıkartırken doğanın cazibeli yansımalarıyla birlikte feminen adımlarında geçidi olacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI