Ana SayfaYazarlarKüpenin Ötesinde

Küpenin Ötesinde

 Bu sezonun hiç kuşkusuz en güçlü, en seksi aksesuarların biri “Kelepçe Küpeler”.  İster sade bir model isterseniz taşlarla, zincirlerle süslü bir model seçin bu küpeler kesinlikle farkını ortaya koyuyor. Aslında her zaman vardı kelepçe küpeler fakat bu kadar göz önünde olmadığı için kısıtlı bir kesime hitap eden, çeşitten yoksun parçalardı.

Tasarımcıların 80`lerden kalma bu saklı hazineyi yeniden keşfetmesiyle birlikte hayalgücüyle birleşen tasarımlar,pahalı taşlar, şık zincirler,  kelepçe küpelere yeniden hayat verdi ve size şu kadarını söyleyebilirim ki bu küpeler önümüzdeki sezonda dahil olmak üzere kesinlikle bir “ Must Have”.  Hatta kendileri yeni sezon defilelerininde vazgeçilmez aksesuarlarından biriydi.

Peki neden bu küpelere sahip olmalısınız ? Hemen anlatayım. Bir kere her duruma uygunlar, gündüz de takabilirsiniz, çok önemli bir davette de, yapmanız gereken sadece diğer küpelerinizde olduğu gibi o anki duruma ve size ne çok yakışanı bulmak. Ayrıca kelepçe küpelerin farklı bir tasarımı olduğu için gece çıkarken veya davete giderken tercih edeceğiniz tasarımlar çok daha göz alıcı olacak. Biliyorum her parçada olduğu gibi bu küpelerinde “herkes” in kulağında olma riski var ama maalesef bu risk her sezon yaşadığımız bir durum ve bence bu küpeler aksesuar kutunuzdaki yerini kesinlikle almalı. Üstelik eğer kendiniz için tasarlamayı ya da aldığınız tasarımları ufak dokunuşlarla değiştirmeyi seviyorsanız kendiniz de bir tasarım yapıp sadece size özel bir küpeye sahip olabilirsiniz ya da aldığınız küpelere farklı eklemeler yapabilirsiniz.

Şimdi sıra geldi bu yeni trend’in en güzel örneklerine. Ben en çok beğendiğim modelleri sizin için seçtim  umarım sizde beğenirsiniz.

Söylemeden geçemeyeceğim Delfina Delettrez`in diğer mücevher tasarımlarına da mutlaka bakmalısınız. Muhteşem parçalar var.

Marchesa 2011 defilesinden

Alexander Wang

Anni Jürgenson

Asos ( Özellikle önemli davetler için tercih edebileceğiniz harika bir tasarım )

Asos

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI