Ana SayfaYazarlarKarl Lagerfeld`in Vazgeçilmezi

Karl Lagerfeld`in Vazgeçilmezi

 Karl Lagerfeld`in diyet yaparken eline alıp bir daha bırakmadığı Diet Cola`nın, 2010 yılında bizzat Karl Lagerfeld tarafından tasarlanan şişeleri büyük ilgi görmüştü. Tasarımcı adeta bir teşekkür niteliğinde olan bu tasarımlarına efsanevi silüetinide eklemeyi ihmal etmemişti.

Yaptığı rejim ve insanları zayıflamaya yönlendiren bu Diet Cola bağımlılığı eleştirilere neden olsa da Karl Lagerfeld bütün bunları umursamadan favori içeceği için yeni bir anlaşmaya daha imza attı.

Bu sefer Diet Cola " Love it Light" adı altında üç farklı desenle karşımıza çıkıyor. Haziran 2011`de satışa sunulacak olan yeni şişelerin kampanya çekiminide Karl Lagerfeld gerçekleştirecek.

Karl Lagerfeld yeni tasarımları için ise şunları söyledi:

– Geçen sene yaptığımız tasarımlarını çok sevdim ama 2011 tasarımlarını daha çok seveceğim. Bu işbirliğinden oldukça memnunum.

– Bu benim için oldukça heyecan verici bir durum çünkü bu fikri seviyorum ve herkesinde bildiği gibi ben Diet Cola`dan başka bir şey içmiyorum. Bu yüzden bu kadar sevdiğim bir ürüne tasarım yapmak  benim için inanılmaz bir keyif.

Yeni tasarımlar yine Karl Lagerfeld`in özel kutularında satışa sunulurken şişelerin üzerinde efsane silüeti görmeye devam edeceğiz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI