Ana SayfaYazarlarDaima Şapka

Daima Şapka

 Şapkaları her zaman sevmişimdir. Hem kişilikli, hem de biraz mesafelidir. Herkesle öyle kolay uyuşmaz, herkese yakışmaz. Yakışan modelide elimizle koymuş gibi bulmak biraz zordur. Önce denemek gerekir sonra da aynada onunla yüzleşmek. Eğer aynaya baktığınızda şapkanız sizden ayrı değilde bir parçanızmış gibi duruyorsa tamamdır. O sizindir.

Şapkaların en güzel yanı ise, geçmişin izlerini hiç silmeden değişen modaya her zaman adapte olabilmesidir. Şapkaları birden bire hayatınızdan çıkartıp yine aynı hızla hayatınıza dahil edemezsiniz. O, her zaman vardır. Kimi zaman geri planda kalıp sadece sizi soğuktan veya güneşten korur, kimi zamanda gardırobunuzun ön sıralarına yerleşir. Ama asla yok olmaz.

Bu sezon ise şapkalar en şaşalı dönemini  yaşıyor. Hiç olmadıkları kadar gösterişliler ve “nadir” kullanımdan çok uzaktalar. Aslında, şapka çeşitleri konusunda öyle aman aman bir bilgim yoktur ama bu sezon başrolün Fedora şapkalarda olduğunu söyleyebilirim. İşin içine işlemeler ve ışıltılarda eklenince şapkalar her zamankinden çok daha fazla göz önünde olmaya başladılar.

Bu fotoğraf benim favori fotoğraflarımdan biridir. Bunun nedeni de her şeyin birbiriyle mükemmel bir uyum içinde olduğunu düşünmem. Şapka, kıyafet ve duruş hepsi birbiriyle bağlantılı. O şapka olmadan o kıyafet bu kadar ilgi çekici olmazdı ve belki çektiğim kişiyi bu duruşta değilde başka bir duruşta yakalasaydım, sigarasını o şekilde tutmasaydı ya da gülümsemeseydi bu fotoğrafı da öyle çok beğenmeyecektim.

Bu şapkanın da rengini çok beğenmiştim.

Carine Roitfeld… Dolce & Gabbana defilesinden çıkarken ( bir iki adım geride dursaymışım keşke)

Şapka, bayanlara olduğu kadar erkeklerede çok yakışan bir aksesuar. Ayrıca erkeklere biraz daha gizemli bir hava kattığını düşünüyorum. Özellikle kasketler bu konuda çok başarılı. Mesela, bu fotoğraftaki kombinasyonu ben çok beğendim. Baştan aşağı gri tonlarının kullanıldığı bir kombinasyon olsa da oldukça şık gözüküyor.

Kendi aldığım şapkayı da göstermezsem çatlarım:) Bu şapkayı Ağustos ayında Bodrum`dan almıştım. Bildiğiniz "ilk görüşte aşk" alışverişlerinden biriydi. Gördüm, denedim, aldım. ( "Geldim,gördüm ,yendim" sözleri alışveriş diline dökülünce böyle oluyor=)). Henüz takma fırsatı bulamadım ama pusudayım.

Son olarak şapkaların bu en güzel döneminde sizi harika bir Aksesuar Odasına davet etmek istiyorum. Cana Üstün`ün tasarımlarıyla oluşan Aksesuar Odası, her sezon farklı hikayelerle size dokunup Cana`nın ellerinde hayat buluyor. Tasarlanan her şapkanın ayrı bir hikayesi, ayrı bir ifadesi var. Eğer kişiliğinizi ifade eden ve sadece size özel bir şapka isterseniz Aksesuar Odası`nın kapısını çalabilirsiniz.

  

Fotoğraf: Aksesuar Odası (Cana Üstün)

Cana Üstün`ün Aksesuar Odası için tasarladığı koleksiyonlarını ve iletişim adresini Aksesuar Odası`nın Facebook sayfasından bulmanız mümkün.

Adres: http://www.facebook.com/pages/Aksesuar-Odasi/109258949118044?v= 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI